Szépüljünk

Kilyukadt a nagyi melle a plasztikától

A műtét után már magának kellett eltávolítania a kötéseket, ekkor szembesült a borzasztó végeredménnyel.

Egy törökországi klinikán, egy helyi plasztikai sebésszel, dr. Mehmet Kayával végeztetett mellkisebbítő műtétet egy 63 éves brit nagymama, Elaine Hume. A beavatkozásért 1500 fontot, vagyis nagyjából 525 ezer forintot fizetett. A plasztikai műtét utáni napon ki is engedték a klinikáról, és azt mondták neki, a kötéseit később majd távolítsa el saját magának.

Amikor Elaine levette a kötéseket, azzal szembesült, hogy a mellbimbói eltűntek és a helyükön befelé forduló lyukak vannak. (Ha kíváncsi vagy, hogy néztek ki az asszony mellei, a Mirror cikkében találsz róla fotót.)

A nagyi ezek után visszatért a klinikára, hogy korrigáltassa a kebleit, ám ekkor még rábeszélték egy arcfeltöltésre is. Mindemellé még egy szemhéjplasztikát is rá akartak sózni, amit elutasított ugyan, ám Kaya doktor az arcplasztikával együtt ezt is elvégezte rajta.

„Lehet, hogy találsz tíz embert, aki elégedetlen a beavatkozás végeredményével, de ötvenet, aki viszont boldog vele” – közölte szóvivője útján a plasztikai sebész.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top