Szépüljünk

Felhagyott a hajfestéssel, és modell lett a háromgyermekes anya

Miután felhagyott a hajfestéssel, a nagyvenes családanya beküldte a fotóit néhány modellügynökségnek. Felfigyeltek rá.

A 47 éves, háromgyermekes Rachel Peru rendkvül korán, mindössze 13 évesen kezdett őszülni. Ezt követően 30 éven át festette a haját, majd 43 éves korában elege lett, felhagyott vele, és felvállalta ősz haját. Mivel sokan mondogatták neki, mennyire fotogén, a képeit elküldte néhány modellügynökségnek, de nem voltak különösebben merész várakozásai.

Az ügynökségek azonban felfigyeltek rá, többek között éppen a hajszíne miatt. Végül a londoni Bridge Models ügynökséggel szerződött le, akik Anglia legsikeresebb plus size modelljeivel dolgoznak együtt.

Peru azóta több nagy márka kampányában is szerepelt. Láthatjuk a Tesco sportruházat hirdetésein, a Swimsuits For All fürdőruhás kampányában Ashley Grahammel, a jövő hónaptól pedig Panache fehérneműmárka reklámjaiban tűnik majd fel. Nagy vágya, hogy a Marks&Spencernek is modellkedhessen, illetve szerepelhessen a Sports Illustrated magazin bikinis számának címlapján.

Rachel szerint a divatipar egyre inkább elfogadja a sokféleséget és egyre gyakrabban reklámoznak plus size modellekkel, illetve az idősebb nőkre is jobban figyelnek.

Úgy érzi, azért sikeres modellként, mert kényelmesen és természetesen viselkedik a kamera előtt, és magát adja. 

Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top