Szépüljünk

Az iskolai fotózásról kitiltották, modell lett az autista kisfiú

Családjának egyik ismerőse vetette fel, hogy Alfie remek modell lehetne. Igaza lett.

A 11 éves Alfie Aldridge autizmus miatti indulatkezelési problémákkal küzdött. Nem tudott kapcsoltot teremteni a kortársaival, az iskolában pedig a viselkedése miatt számos tevékenységtől eltiltották és még az osztályfotózáson sem vehetett részt.

Édesapja, Gary Aldridge már reménytelennek látta a helyzetet, amikor egy ismerősük felvetette, hogy Alfie remek modell lehetne. Egy fogyatékkal élő modellekkel foglalkozó ügynökség, a Zebedee Management le is szerződtette a fiúcskát.

Alfie Aldridge (SWNS)

„Olyan, mintha erre született volna. Segített neki kibontakozni. A fiú, aki mindig dühös volt, magabiztos lett. Ez mesés” – fogalmazott az édesapja.

Alfie eddig olyan márkák kampányaiban szerepelt, mint a H&M, a River Island vagy a Land Rover, decemberben pedig a kifutón is debütál.

Édesapja elmondta, mióta Alfie modellkedik, már egyáltalán nem agresszív, kapcsolatteremtése a többi gyerekkel azonban még mindig nehézkes.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top