Szépüljünk

Hétéves kisfiával ugrott ki az ablakon az ismert modell

A gyanú szerint férjével megromlott kapcsolata vezetett a tragédiához.

Hétéves kisfiával együtt kiugrott egy New York-i hotel 25. emeletéről péntek reggel Stephanie Adams, egykori Playboymodell. A 46 éves nő a hírek szerint volt férjével pereskedett a gyerektartással kapcsolatban, a feltételezések szerint ez vezethetett az öngyilkossághoz – írja a Washington Post.

A két holttestet azután fedezték fel, hogy a Gotham Hotel egyik vendége nem sokkal reggel 8 után két hangos puffanást hallott az udvar felől. Amikor a szálloda alkalmazottjai rájuk találtak, az anya és fia már halott volt. Adams az előző este érkezett meg a szállodába, ahol a 25. emeleti, tetőtéri lakosztályt vette ki.

Adams kapcsolata férjével, Charles Nicolaijal az elmúlt években annyira megromlott, hogy a nő csak egy New York-i rendőrőrsön volt hajlandó átadni a kisfiát a találkozókon. A helyi sajtó szerint a férj nemrég megtiltotta Adamsnek, hogy Európába utazzon fiukkal. Állítólag csütörtökön indultak volna, bár azt nem tudni, hogy az egykori modell emiatt lett-e öngyilkos, ugyanis nem hagyott búcsúlevelet.

Ha te vagy valaki a környezetedben krízishelyzetben van, hívd mobilról is a 116-123 ingyenes lelkielsősegély-számot!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top