Szépüljünk

Iszonyúan megjárta a fodrászatban

A nő szerint a fodrászat, szerintük a kuncsaft miatt lett katasztrofális a frizurája.

Az Ausztráliában élő Danni Draper a minap csalódottan távozott a fodrászatból. Szerinte katasztrofális, amit a hajával műveltek, ám a szalon szerint erről ő tehet. A nő a Facebookon osztotta meg a vágás után készült képet, amin jól látható, hogy egy részen rövidebb az amúgy szabályosra vágott frizurája. Miután észrevette a hibát, Danni visszasétált a szalonba, ahol azt mondták neki, hogy ő a felelős, mert otthon megpróbálta saját kezűleg helyreállítani a hibát. Miután a szalonban újra kezelésbe vették, még rosszabb lett a végeredmény. 

„Mivel egyre rosszabb lett a frizurám, most kénytelen vagyok egy másik fodrászatba menni, és még rövidebbre vágatni a hajam, hogy kijavítsák a hibát.”

A szalon szerint viszont a nő a hibás, mivel dühösen felpattant és kiviharzott, mielőtt még befejezték volna az igazítást.

Danni természetesen nem értett egyet velük, amit azzal indokolt, hogy akkor nem kellett volna a számlát kifizetnie, ha még nem lett volna kész. Ráadásul azt is sérelmezte, hogy soha nem kapott bocsánatkérést a szalontól, ami az első dolguk lett volna.

The Sun

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top