Szeretnél értesítést kapni?

Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.

Engedélyezem Nem kérem
Szépüljünk

Huszonévesnek látszik a negyvenes, női Pán Péter

A brit Shimmi Munshinak van egy felnőtt fia, ám a külseje alapján ezt senki sem feltételezné róla.

A 41 éves Shimmi Munshi egy 20 éves fiú édesanyja, akit azonban igen gyakran a testvérének vagy a párjának néznek inkább. A brit nő ugyanis akár 15 évet simán letagadhat a korából

Azt állítja, külsejét nem drága kencéknek vagy plasztikai beavatkozásoknak köszönheti. A napi bőrápolási rutinja során csupán tisztítókendőt és hidratáló krémet használ. 

Tizenévesen inkább idősebbnek tűnt a társainál, majd egy idő után ez a visszájára fordult, maga sem tudja, miért. Úgy érzi, ő a „női Pán Péter”, a lány, aki soha nem nőtt fel.

„Bárcsak lenne valamilyen különleges titkom, amit megoszthatnék másokkal, de az igazság az, hogy nem tudom, hogyan csinálom” – mondta.

A fiát 20 évesen szülte, és egyedül nevelte, komoly küzdelmek árán, ám a leterheltség és a stressz nemhogy nem látszott meg a külsején, de mintha megállt volna az öregedésben. Ezt akkoriban ő maga észre sem vette, annál inkább a barátai.

Amellett, hogy nagyon szerencsés genetikája van, Shimmi odafigyel arra, hogy egészségesen éljen. Nem fogyaszt alkoholt, és nem dohányzik, sok vizet és zöld teát iszik, és rendszeresen edz.

The Sun

Címlap

top