Szépüljünk

Tarajos frizurája miatt tiltották ki a kisfiút az iskolából

Az iskola szerint a kisfiú kiszúrhatja valakinek a szemét 4 centis tarajával.

A 6 éves, brit Charlie Chafer a nyári vakáció után mohikánfrizurával ment iskolába. A frizurája miatt azonban kitiltották az intézményből, mondván, hogy a 4 centis taraj kiszúrhatja valakinek a szemét. Édesanyját, Kristie-t utasították, hogy vágassa le a gyerek haját, csak azután vigye legközelebb iskolába. Az anya azonban igazságtalannak tartja, hogy erre akarják kötelezni.

„Ez egy kicsi, rendezett mohikánfrizura. Nem zavarja őt a tanulásban és a többi diákot sem” – mondta az anya, aki hozzátette, hogy más tanulók sokkal extrémebb frizurákat hordanak, mint a kisfia, őket mégsem zargatják emiatt.

 

Charlie Chafer (Profimedia)

Az iskola azóta felajánlotta, hogy simítsák hátra a kisfiú haját és akkor újra látogathatja az órákat. Kristie szerdán úgy vitte iskolába Charlie-t, hogy nem volt felállítva a haja, a tanára szerint azonban még így sem volt elég lapos, ezért bevizezte és még jobban lesimította.

A kisfiút nagyon rosszul érintik a történtek, és a minap azt mondta, nem szeretne visszamenni az iskolába. Kristie már azon gondolkodik, hogy másik intézménybe íratja át a fiát.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top