Szépüljünk

Idris Elba most a legszexibb férfi a Földön

A People magazin minden évben megválasztja az év legszexibb férfiját, a lap szerkesztői úgy döntöttek, 2018-ban Idris Elba érdemelte ki ezt a megtisztelő címet, amivel a sztár is egyet ért.

Idris Elbát választotta hétfőn a People magazin 2018 legszexibb férfijának. „Azt gondoltam, nem létezik, most tényleg? Aztán belenéztem a tükörbe, hogy ellenőrizzem, és azt mondtam magamban: igen, ma tényleg szexi vagyok” – viccelődött a sztár, aki először el sem akarta hinni a hírt, mikor a celebmagazin megkereste.

A 46 éves londoni színész hozzátette: „azért valóban jó érzés volt, kellemes meglepetés, ami kétségtelenül feldobja egy ember egóját”.

Az afrikai bevándorlók gyermekeként született Elba Nagy-Britannia egyik legismertebb színésze, aki a Luther című krimisorozat sztárjaként Golden Globe-díjat is kapott, de a nézők a Thor című szuperhősfilmben vagy a Setét Torony című Stephen King adaptációban is láthatták.

Idris Elba (Fotó: Samir Hussein/Samir Hussein/WireImage)

Korábban az a hír is felröppent, hogy ő lehet a következő James Bond, miután Daniel Craig szögre akasztja a szmokingot.

A People magazintól korábban mások mellett Blake Shelton, Chris Hemsworth, Adam Levine, George Clooney és Channing Tatum is megkapta a legszexibb férfi címet, színes bőrű sztárok közül eddig csak két színész, Denzel Washington és Dwayne Johnson előzte meg Elbát a sorban.

A People magazin, amely 1985 óta választja meg évről évre a legszexibb férfit, pénteken megjelenő különleges kiadásának címlapján közli Idris Elba fotóját.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top