Szépüljünk

Ezeket a szépségtrükköket érdemes tudni 30 felett

Harmincon felül az ember már tapasztalt, legyen szó szerelemről vagy szépségápolásról. Vagy mégsem?

A tizenéves kor a kísérletezés, a húszas éveink a kockázatvállalás időszaka, aztán csak nézünk egyet, és már el is érkeztünk a harminchoz. Remélhetőleg az ember akkorra már szerez némi tapasztalatot minden téren, például a szépségápolásban. Megtanulja, hogy mi előnyös számára és mi nem és már nem ijed meg, ha reggel elalszik, és csak tíz perce marad elkészülni. Mert profi. Vagy mégsem? Az alábbiakban megmutatjuk, hogy mik azok a szépségápolási trükkök, amiket érdemes ismerned, ha már betöltötted a harmincat.

Megfelelő alapozó

Sajnos nagyon sokaknak nem sikerül eltalálnia a bőréhez illő tónust, és ez kíméletlenül meg is látszik. Az egy dolog, hogy tudod, hogy ki kell próbálnod, mielőtt megvásárolnád, de a legtöbben már itt elrontják. Nem a kézfejen látszik ugyanis a legjobban, mi illik hozzád, hanem a kulcscsontodon.

Tökéletes szempillák

Nem kevés idő, míg az ember lánya megtalálja a tökéletes szempillaspirált, aztán még meg is kell tanulnia használni. Valaki imádja jó erősen, többször is átfesteni a pilláit, ám ott lebeg a veszély, hogy akkora csomók meredeznek majd róluk, hogy ki sem látsz tőlük. Itt a titok: két rétegben vidd fel a festéket, először egy simát, aztán egy vízálló réteget.

Ezeket a szépségtrükköket érdemes tudni 30 felett

Sminklemosás

Tizen- és huszonévesen sokszor elkövetjük azt a hibát, hogy egy hajnalig tartó buli után, az arcunkra rászáradt sminkben dőlünk be az ágyba. De harmincévesen már okosak és sokkal tudatosabbak vagyunk, ezért még a legkésőbbi órában is megfogunk egy vattakorongot, megitatjuk a sminklemosóval, tíz másodpercre finoman a szemünkre tesszük, majd csak utána kezdjük el óvatos mozdulatokkal lemosni a festéket.

Nem követünk eszeveszetten minden szépségtrendet

Jöhetnek új sminktermékek és trükkök, de már tudjuk, hogy nem kell, és nem is szabad mindet kipróbálnunk, hiszen nemet mondani néha a legjobb érzés. Már tudjuk, mi áll jól és mi nem és nem félünk felvállalni, hogy nem követjük mindig gondolkodás nélkül a legújabb divatot.

PureWow

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top