Szex

A 10 legnagyobb szextévedés

Léteznek sztereotípiák, amelyek elõszeretettel veszik be magukat a hálószobákba. Ilyen például, hogy a nõknek csak a méret számít, vagy hogy a pasik folyton csak a szexre gondolnak. A 10 legjellemzõbb tévhit nyomába eredtünk.





5 dolog, amiben a férfiak tévednek…


1. Az ágyába minden nő egy kisportolt Adoniszt képzel

Nos mi, nők sem fogadtunk vakságot, és igaz, ami igaz, sokunknak megakad a szeme egy-egy kisportoltabb férfifelsőtesten. Ugyanakkor a filmvászonra passzoló férfiakkal való összebújás a való életben valószínűleg sokkal több stresszel, mint felszabadult örömmel járna, hacsak nem festünk úgy, mint Gisele Bündchen.

A „milyen nagy a hasam” vagy „rajtam terem a legtöbb narancsbőr” típusú szorongásokat egy vadító külsejű férfi közeledése csak megsokszorozza. Meg aztán ettől a típustól már alig reméli az ember lánya, hogy egyáltalán jelentkezik még valaha. Azt szokták mondani, hogy a kevésbé előnyös külsejű pasiknak sokkal jobban meg kell küzdeniük egy nő figyelméért, és ezért sosem ragadtatják el magukat. Nem így azok a pasik, akik pontosan tudják magukról, hogy szinte akárkit megkaphatnak, bár az igazsághoz tartozik, hogy az efféle túlzott magabiztosság a nők egy részét kifejezetten taszítja. Valószínűleg helytállóbb az állítás, ha úgy fogalmazunk: a nők figyelmes, odaadó, gyengéd és szeretni képes férfit szeretnének látni az ágyukban.







Ettől a típustól már alig reméli az ember lánya, hogy egyáltalán jelentkezik még valaha


2. A nők az elnyújtott együttlétekre buknak

Az igazság az, hogy ezt sem úgy kell érteni, hogy a kimerítő aktus(ok) után még többórás foglalkozást várunk, különben jön a duzizás. Mi is lehetünk fáradtak egy hosszú nap után. Mint ahogy hosszú távon a gyertyafényes, „gyerekcsináló” zenés, olajos masszázsos, kissé szertartásos együttlétek is unalmassá válhatnak. Ráadásul kutatások szerint a nők 68 százaléka a spontán szexet kedveli a legjobban. Az meg, ugye, nem a hosszas előjátékról híres.


3. A nőknek a méret a lényeg

A férfiak rettegnek attól, hogy altáji paramétereik miatt képtelenek lesznek kielégíteni a nőt. Ráadásul a pasizuhanyzókban is hasonló méredzkedés zajlik, mint a női öltözőkben, vagyis a piszoár előtt állva előszeretettel mérik fel a mellettük álló erőviszonyait, éppúgy, ahogy mi tesszük ezt a hastáji redőinkkel.

Ám abban, hogy a vágyott nőt a mennybe repítsék, kevésbé a hossz, mint az átmérő játszik fontos szerepet. A hatalmas fallosz egyébként is inkább a férfiak álma, a legideálisabb az, ha létrejön a zsák a foltját állapot.
Világviszonylatban, erektált állapotban egyébként a 14–17 centis hímvessző tekinthető átlagosnak, erre a méretre építenek az óvszergyártók is.







Kevésbé a hossz, mint az átmérő játszik fontos szerepet


4. Minden nőnek van G-pontja

A G-pont a hüvely elülső falán, a hasi oldalon, a bemenethez közel található 1–1,5 centi átmérőjű terület. Az viszont nem nevezhető kifejezetten vágykeltőnek, amikor egy férfi hosszasan keresgéli ezt az állítólagosan gyönyörbe repítő foltocskát, amelynek ingerlésével gyorsan kiváltható a női orgazmus. Ami nem megy, nem kell erőltetni, vagyis a görcsös keresgélés helyett érdemesebb a folyamat egészére koncentrálni, hiszen a gyönyörzóna megtalálásának sikertelensége csak feszültséget szülhet.

Ráadásul a G-pontot még mindig rengeteg feltételezés övezi. Rossz nyelvek szerint főként azok a férfiak kételkednek a létezésében, akik túl ügyetlenek ahhoz, hogy megtalálják, míg más elméletek szerint nem is lelhető fel minden nőnél. Egy biztos: az elméleti szex helyett kifizetődőbb a gyakorlatra koncentrálni.


5. A nőknek nem megy a szex szerelem nélkül

Ez a tézis már évszázadokkal ezelőtt sem állta volna meg a helyét, de a férfiak még ma is szívesen kenegetik a májukat azzal, hogy a velük ágyba bújó nő nyilván halálosan szerelmes beléjük. Ki kell ábrándítsam Önöket, uraim, mert a szex és a szerelem nem jár mindig kéz a kézben a női gondolkodásban.

Tény ugyan, hogy a szerelem jobbá és intenzívebbé teheti az együttléteket, és hogy aludni is szívesebben alszunk egy olyan férfiember mellett, akit szeretünk. Ám emellett (sok esetben jobb híján) ma már sok nő pártolja a szükségletek kielégítésére törő „csak szex” kapcsolatot, amelyek egyik félre nézve sem járnak további kötelezettségekkel. Ezek a viszonyok akkor működnek jól, ha a játékszabályok előre le vannak fektetve.













5 dolog, amiben a nők tévednek

1. A férfiak állandóan a szexre gondolnak

Elöljáróban vizsgáljuk meg azt az előítéletet, miszerint a nők nem tudnak parkolni. Egy rakat olyan lányt ismerek, akik remekül boldogulnak a parkolással. Körülbelül ilyesféle általánosítás az is, hogy a férfiak csak a szexre mennek. Meg hogy minden akárhányadik másodpercben az eszükbe jut. Nos, ha ez így volna, megállna az élet. Habár örökös talány, hogy mi keringhet leggyakrabban a fejükben, de biztosan előkelő helyet foglalnak el a különböző listák, úgymint az autóversenyzőké, a futballistáké, a legjobb autóké, a kedvenc filmeké, a szörfdeszkamárkáké stb.

És persze – sok minden más mellett – azon is elméláznak néha, kit látnának szívesen az ágyukban, de sokkal inkább lefoglalja őket, hogy minél férfiasabban lépjenek fel a világban, ehhez pedig hozzátartoznak a már említett tipikusan férfias dolgok. És még szót sem ejtettünk a tervezgetésről, merthogy életük tervekből épül fel, a tervek pedig törődést igényelnek. Szóval azért ők is rendesen megosztják magukat fejben az erotikus gondolatok és a megannyi más között.


2. A férfiak bolondulnak a pornóért





Az interneten csak úgy burjánzanak a letölthető jelenetek és filmek, ez is bizonyítja, hogy bőven van rájuk kereslet. Ám sok pasi laboratóriumi környezetben érzi magát a pornó nézése közben, és sokkal jobban örülne annak, ha hús-vér partnere akadna. Ami viszont maximálisan téves meglátás női körökben, hogy a férfi pontosan azt várja tőlünk, amit a képernyőn lát. Ez tévedés, hiszen attól még, hogy a pornószínésznő akrobatikus és színészi képességei felcsigázzák, könnyen megeshet, hogy a barátnőjétől már túlzásnak tartaná ugyanazt.

A pornó szeretete talán leginkább annak tudható be, hogy a férfiak vizuálisabb típusúak nálunk, és azt is álszentség lenne állítani, hogy a nőket egyáltalán nem ajzzák fel a pikáns jelenetek.


3. A férfiak elvárják az orális szexet

A szexuális élet akkor lesz a legtökéletesebb, ha a felek meg tudják beszélni a vágyaikat, meg tudják fogalmazni, hogy mit várnak a másiktól az ágyban, mert ugyebár néma gyereknek anyja sem érti a szavát.

Nemegyszer hallottam már, hogy a pasik a „furulya”-tudományuk szerint kategorizálták a nőket, és természetesen az az alany volt nyerő helyzetben, aki jó érdemjegyet kapott képzeletbeli ellenőrzőjébe. Viszont az is tény, hogy ha egy nő csak azért csinálja, hogy megfeleljen a kedvesnek, abból hosszú távon nem sül ki semmi jó. A férfiak bár nagyon is élvezik ezt a fajta ingerlést, de attól még, hogy párjuknak nem ez a kedvence, nem dőlnek a kardjukba.






4. A férfiak megőrülnek a nagy mellekért

Valószínűleg ennek a tévhitnek (?) is köszönhető, hogy rohamosan növekszik a mellnagyobbító műtétek száma. Eleinte izgalmas lehet a hangsúlyosabb domborulatok látványa és tapintása egy pasi számára, de aztán ez is megszokássá válik, és már nem hordoz magában eget verő izgalmakat. Az igazság pedig az, hogy úgy vannak vele, mint a focival. És ugyebár nem minden férfi Real Madrid-drukker…

5. A férfiak mindig készen állnak egy gyors légyottra

Ja, kivétel, amikor fáradtak, stresszesek, nyűgösek, betegek vagy lusták nekiveselkedni. Egész biztosan nem állnak készen a kedvenc tévéműsoraik alatt sem. Bár az eddigi kutatások azt támasztják alá, hogy az étvágyuk általában nagyobb a miénknél. Akkor viszont, ha folyton a férfi kezdeményez, a nő könnyen úgy érezheti, hogy teret vesztett, és a vágya a párja irányítása alatt áll. A legfontosabb, hogy a kapcsolatban lévő felek össze tudják hangolni a szükségleteiket, vagyis ne legyen túl eltérő a libidójuk. Ez lehet ugyanis az az eset, amikor a nő a férfi drasztikusan soknak nem mondható próbálkozását is tehernek érzi.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top