Szex

Ésszel vagy szívvel?

Megengedett-e, hogy egy férfit, aki már egy másik nõ "tulajdonában" van, elhódítsunk, elcsábítsunk tõle? És mi van, ha már közös gyerekük is van, esetleg éppen érkezõben? Sokféle érv lehet, hiszen sok oldala van a dolognak.

Van, hogy egy házasságból igen gyorsan elvész az összetartó erő, a varázslat. Lehet, hogy egyszerűen rosszul választottak a felek. Ha már csak a megszokás és a szürke hidegség marad, lehet, hogy nincs is értelme kitartani? Van, aki szerint egy hosszú kapcsolatban óhatatlanul ez történik.





Könnyű 10 év után egy új nőnek újat mutatni a megszokott, szürke feleség mellett. Szinte esélye sincs a megcsalt hitvesnek. Már évekkel ezelőtt az összes kártyáját kiterítette. Nincs több adu a kezében, ami olyan izgalmas lehet, mint az új hódítás sikerélménye a félrelépő férj számára. (Mérges)

Egy gyerek sok mindent megváltoztathat. Az otthon, a kicsiket nevelő anyák sokkal inkább kiszolgáltatottabbak, mint dolgozó, a „való” életben folyamatosan ott lévő társaiké. De még az sem biztos, hogy a gyerekeknek jobb, ha egy haldokló kapcsolatot csak miattuk tartanak fenn a szülők.





Miből gondolja bárki, hogy jobb a gyereknek egy egymást némán, szavak nélkül gyilkoló, vagy érzelmileg jéghideg, félhulla családban felnőni? Vagy inkább egy újban, ahol szerelmesek egymásba a szülei? Vagy persze marad az elhagyott, depressziós anyánál. Aki esetleg új szerelmet talál és megint jól lesz. (zombie)

 
Sok olyan jó kapcsolat is van, ami a régebbiek romjain született. Nem kell tehát eleve, becsületből elvetni az esélyt a szerelemre.

Még egy megjegyzés: néha nem árt ésszel is gondolkodni. (Egerke)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top