Szex

Harmincas férfiak negyvenes nõkkel

És ha nem is olyan nagy az a különbség, az is gond lehet? Lehet bizony, ha az a kicsi nem a hagyományokat követi. Ti így látjátok...





Én 37 vagyok, a feleségem pedig 42. 16 éve vagyunk házasok. Amikor összeházasodtunk, még vagánynak is tartottam, hogy a feleségem korosabb, de most már sokszor nagyon zavar. Szégyellem, és mindig azon izgulok, hogy az emberek mit gondolnak, ha észreveszik hogy a feleségem idősebb. Sokszor már az amúgy elég jó házasságunkat is veszélyezteti ez az örökösen jelenlévő érzés. (nyugatiak)


?egyedü!l
Nem hiszem, hogy a kor a gond. Inkább valami más lehet. Elképzelhető, hogy a feleséged nem törődik a megjelenésével, mert egyébként ez a különbség, ebben a korban nem látszik /szerintem/.

terrier





És mi van, ha az emberek észreveszik, hogy a feleséged idősebb? Ha közben azt is észreveszik, hogy milyen klassz nektek együtt, akkor még irigykednek is. Nálunk a férjem 3 évvel fiatalabb, 14 éve vagyunk házasok, egyetlen férfi a világon, kiért érdemes élni!

tinike7
Igazából azt gondolom, a saját korod lehet a baj, amit a feleségeden veszel észre? Szoktál amúgy tükörbe nézni?

csippi
Ha egy nőt szeretnek, legyen az akárhány éves is rögtön megfiatalodik:) Hmm, ezt az állapotot kellene huzamos ideig fenntartani, és akkor nem lenne tényleg gond, ha a nő az idősebb.

amidala6
Azzal nem szabadna foglalkoznod, hogy “mit szólnak a többiek”. Ha ez érdekel, akkor tényleg nem szereted igazán a feleségedet, és igazuk van az előző hozzászólóknak, hogy csak vagányságból vetted el.





csippi

De hát azzal számolni kell, hogy a szerelem elmúlik. És akkor már jobban látjuk, reálisabban a másikat. És bizony még akkor is kritikusak a férfiak, a feleségük szeménél megjelenő kis huncut ráncocskákkal, ha ők az idősebbek. Most nézd ezt meg visszafelé. Mert ugye az azért egyértelmű, hogy mi nők sokkal jobban szemet tudunk hunyni párunk idősödésén.

Bogar/Uj-Z
És a feleségedet is zavarja, hogy idősebb nálad? Mert ha erről nem mertek beszélni, az is gondot okozhat szerintem. Az én férjem 2 évvel fiatalabb nálam, és kedvenc poénjaink közé tartozik, mikor a korommal “piszkál”.

camea
Ha úgy érzed, hogy nincs eléggé kivirulva a nejed, akkor nincs más probléma, mint egy kicsit több és talán másfajta törődést igényel. Lehet, hogy csak azt az érzést, hogy ismét nőnek érezhesse magát, tehát rajta. Az 5 év pedig csak arra jó, hogy neked megfelelő kifogásod legyen.

rmartha
Az igen, a szerelem elmúlik, de helyébe lép a szeretet, és a másikat úgy fogadjuk el, ahogyan van, és ha együtt öregszünk, nem vesszük észre a másikon a változást, mert ugyanolyannak látjuk, mint amikor megismertük. Legalább is így kéne történnie.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top