Szex

Szex szülés után

Szülés után sokaknak egyáltalán nem egyszerû életük párját igazán közel engedni magukhoz. Ennek oka lehet lelki és fizikai egyaránt. Ti így látjátok...

palics




Nektek nem ütközött nehézségekbe a szex a szülés után? Csak mert én úgy éreztem, mintha még egyszer elveszteném a szüzességem 🙁 Mit mondjak, arra kellett koncentrálnom, hogy ne fájjon, annyira, így sajna igazából nem volt élvezetes.

allisc
A pároddal beszéld meg, hogy legyen óvatos, helyezzetek nagyobb hangsúlyt az előjátékra, és szerintem sokat segíthet egy síkosító zselé is.


JaJuNi
Attól is függ, hogy meddig szoptatsz, és hogy mennyire ragaszkodsz a picúrodhoz, mert őt is el kell engedni egyszer egy picit, ez is sokban befolyásolja, hogy te hogy érzed magad az ágyban.

Roxanne




Erről szerintem tényleg valami jó orvossal kéne beszélni, hogy mi lehet az oka… És semmiképpen sem szabad csak beletörődni és várni, hogy majd “megjavul”…

pilcsi
Azt is hallottam, hogy az intim torna is sokat segít a dolgon, és már a szülés előtt el kell kezdeni.






Lia22
Ahogy érzi magát a kismama, az kihat a babára és a szülés kimenetelére egyaránt. Utána a regenerálódás is könnyebb, így a szülés után a szexuális élet is könnyebben visszaáll. Persze ez függ attól is, hogy hogyan áll hozza a párod. Nálunk a második gyermek születése után 6 hét leteltével semmi probléma nem volt a szexuális életünkkel.


Papertiger
Ami a topic témáját illeti, elég rossz tapasztalataim vannak vele kapcsolatban. Szeretkezni ugyanis már a 3. hónaptól nem tudtunk, mert keményedett, görcsölt a pocak. Szüléskor alaposan elvarrhattak valamit, mert szülés után jó kilenc hónapon keresztül szóba sem kerülhetett a szex.





Palics
Ahogy minél többet “gyakorolunk” egyre elviselhetőbb a szex. 🙂 Illetve a fájdalom. Most már nem kell végig arra gondolnom, hogy ne fájjon! :-))) Azt hiszem 1-2 hónap intenzív akciózás megteszi hatását. legalábbis nálunk megtette.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top