Szex

Regényajánlónk

Danielle Steel: Az udvarház





A hatalmas villa Los Angeles közepén áll egy negyvenhektáros park közepén. Még a némafilm egyik csillaga számára épült, aztán megvette Cooper Winslow, aki filmejivel mindenkit elkápráztatott. Különösen a nőket, akiket nem csak a mozivásznon hódított meg. De még a szívtipró sztárok felett is eljár az idő, és a hírnév sem örök életű. Cooper, bár ötvenesnek néz ki, már hetvenéves, és bizony mostanában a filmajánlatok is elkerülik. Bár ebben neki is van némi része, hiszen még most is csak hősszerelmeseket játszana el. Ezzel és költekezésével arányban áll könyvelője dühe, amellyel megpróbálja vele megértetni: ha így megy tovább, el kell adnia a házat. Nincs más hátra, a vendéglakosztályt és a kapusházat ki kell adni.

Markot épp most hagyta el a felesége, teljesen váratlanul, ráadásul New Yorkba költözött közös gyerekeikkel. A férfi teljesen összetört, és fogalma sincs, mit kezdjen az életével.

Jimmy felesége, Maggie, két hónap alatt halt meg agydaganatban. Hogy a fiatalember kiheveri-e valaha a csapást, az erősen kétséges.

A három férfinak nem sok esélye lehet a barátságra az előzmények után. És mégis szinte azonnal jó kapcsolatba kerülnek, és mindhármuk élete fenekestül felfordul. Számukra egészen meglepő dolgok történnek velük, míg végül mindannyian megtalálják a már régen nem várt boldogságot.

Aki szereti Danielle Steelt, biztosan nagy élvezettel és örömmel olvassa majd ezt a munkáját is.











Maecenas Kiadó, 325 o., 1299 Ft






Margaret Moore:
A szerelem szárnyán

Molly Santini egy kamaszkori traumát követően a gyermekpszichológusi hivatást választja. Travis Chandler szenátor kisfiának éppen az ő segítségére van szüksége, hogy végre túltegye magát édesanyja tragikus körülmények között bekövetkezett halálán. Mivel más városban laknak, a nyolcéves Kevin a nyári szünetre a lányhoz költözik, és csak hétvégén találkozik édesapjával.

Travis szintén megkedveli a vonzó és kedves lányt, sőt hamarosan szerelemre is lobban iránta. Molly egy ideig küzd az érzéseivel, ám aztán képtelen ellenállni a boldogság utáni vágyakozásának. Kapcsolatukat azonban nem mindenki nézi jó szemmel, s nem csupán azért, mert a lány olasz származású…

Az ifjú szenátor kész lenne lemondani politikai karrierjéről, ám ezt Molly nem nézheti tétlenül. A szerelem erőt ad neki, hogy ország-világ elé tárja múltját, s a választókra bízza annak megítélését, méltó-e rá, hogy Chandler szenátor felesége legyen.











Anno Kiadó, 192 o., 390 Ft

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top