Szex

Fogyó gyogyó

Az öltönyös, frissen borotvált férfi megvetõ arccal pillant partnerére. A koraharmincas hölgy - kinek alkatára nézve semmi szégyellnivalója nincs -, kezében megáll a villa, és visszahelyezi a kis darab húst a tányérra.




Arca kipirosodik, majd gyors mozdulattal a saláta felé nyúl. Egy szó sem hangzik el. A férfi kéjesen konstatálja a sikert, és tovább pakolja magába a tejszínes szószban fürdetett tésztát. Újabb csatát nyert.

A villamos szinte kong, annyira üres, egy fiatal lányokból álló kisebb fajta csoport mégis a mellettem lévő széksort választja. Mintha csak tudnák, hogy jómagam bizony nagyon szeretek hallgatózni, főleg, ha ennyire tálcán kínálják fel a lehetőséget. Olybá tűnik, hogy a négyfős csoportot külön nekem válogatták a ma esti „fellépésre”. Magas barna konzervatív garbós kiszerelésben, szőke csíkokkal melírozott trendi és sportos gesztenye göndör.

Ahogy megiramodik a villamos, pergésnek indul a lányok nyelve is. Mit sem törődnek a jelenlétemmel, láthatóan rengeteg mondanivalójuk van egymásnak, főleg magukról.





A melírozott trendiből csak úgy ömlik a szó. Mesél a táncedzés kemény megpróbáltatásairól, a zenére történő szobakerékpározás élményeiről és a csodasalátáról, melyet külön neki állítanak össze és szállítanak ki. A barna magas sem rest, ahol csak tud, kontrázik. A táncra fitness-szel, a szobakerékpárra taposógéppel, a salátára extra szűz olivával űberel.

Sőt, emeli a tétet nylonba tekert combfogyasztással, impulzusos auratréninggel és Atkins diétával. Erre bizony már a sportos göndör is lecsap, mint egy kiéhezett héja, és hevesen támadásba lendül. Diétázásra update-tel csap vissza, számokat, adatokat, mindenféle értékeket kántál, mint valami hittérítő.





Centik és grammok, majd lassan az egész SI mértékegység rendszer képviselteti magát. Aztán újabb és újabb körök indulnak, a párbeszéd spirál tornádóvá növi ki magát. Magazinok cikkei kerülnek elő, híres és hírhedt, az egészségért harcba szálló kereszteslovagok hangzatos idézetei repkednek. Egymásnak feszülő, görcsösen kaparászó hiénákat látok, csipkelődő tyúkokat, sőt egy kész baromfiudvart.

Álljon már meg a menet! Zeng a fejem, izzadok, a halántékomon lüktet az ér.
Kedves lányok, hölgyek, nők, asszonyok!
A sok bába közt el ne vesszen már a gyerek! Kell az a munkában megfáradt férfinépnek, hogy azért az öt centiért szíve szerelme estére mutáns kiló-paranoiás szörnyeteggé váljon? Hát nem kell!





Puha ölelések, lágy csókok, finom simogatások, kedves, vidám és kiegyensúlyozott szerelmetes lelki és testi társ. Ez kell, kedves hölgyeim. Mit nekem hurkák és domborulatok, csak legyek már a közelükben.

Mintegy varázsütésre, a kicsapódó ajtón egymásba gabalyodott pár libben a villamosba. A magas, cingár fiú mellén kipirult arcú, enyhén dundi lány pihen, mosolyog, virul, ragyog. A karvaly csoport elcsendesül, felhúzott szemöldökkel susmorog, majd hamarosan leszáll. Persze nem gondolom, hogy a turbékoló galambpár hatására, de mégis. Most úgy érzem, Mi nyertünk csatát.

Kapcsolódó fórumok:

Nagy tavaszi fogyókúra »
Gyűlölöm a fogyókúrákat! »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top