Szex

McCafé – kávé minden idõben

Amikor már laposabbat pislogunk, és elképzeljük, hogy feltaláljuk az intravénás kávét, na, akkor szükségünk van egy jó erõs feketére. Vagy egy melengetõ melange-ra, esetleg egy klasszikus kapucsínóra…





De hol találjuk meg mindezeket a frissen pörkölt csodákat?

Elég, ha követjük az arany íveket, és megkeressük a McCafé kávézókat a McDonald’s éttermekben. A McCafék persze nemcsak az ébredésről és ébresztésről szólnak, hiszen hamisítatlan kávéházi atmoszférájukkal az ellazulásnak és az önfeledt csevegésnek is színterei lehetnek.





Letisztult, barátságos belső tereivel és maradásra bíró bőrfoteleivel a McCafé egy külön kis világ a McDonald’son belül.


A válogatott, magas minőségű, frissen őrölt 100% arabica babkávéból készülő kávékat porceláncsészéből iszogatva egyáltalán nem meglepő, ha a kávészünet picit hosszabbra nyúlik. Újabb öt perc késéssel számolhatunk, ha kávénk mellé a legfinomabb magyar és olasz süteményekből rendelünk, vagy ropogós melegszendvicset falatozunk frissen facsart narancslével.
Akárhogy is döntünk, ezt a sok-sok finomságot már 20 McCaféban élvezhetjük szerte az országban.

Még valami: kávénkat ne felejtsük saját ízlésünkre szabni; a McCafé baristái gyönyörű alkotásokat rajzolnak nekünk a kapucsínónk habjára!



www.mccafe.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top