Szex

Pasifogó önmarketing

Külcsín és belbecs? Igen, fontosak! De ha szeretnéd megbizsergetni a férfiak fantáziáját, ennél többre lesz szükséged. Add el magad úgy, hogy ne vegyék észre, hogy üzletet bonyolítasz velük. Persze az ismerkedésbõl akár még szerelem is lehet…






Kisugárzásodnál vagy, ha: 
• Azon kapod magad, hogy a férfiak lépten-nyomon megnéznek, vagy meg is szólítanak.

• Olyan dolgokat is meg mersz tenni, amelyeket régóta halogattál. Például írsz egy e-mailt egy kollégának, aki régóta tetszik, és nem hezitálsz a dolog kimenetelén. A lényeg, hogy volt bátorságod megtenni. Most ő jön…

• Még azokon a fotókon is csinosnak találod magad, amiket régebben legszívesebben kihajítottál volna a szemétbe… Pedig visszamenőleg biztosan nem változtál meg, egyszerűen csak megváltozott az önmagadhoz való viszonyod.

• Nincs bűntudatod, amikor magadra költesz, tisztában vagy vele, hogy erre szükséged van ahhoz, hogy jól érezd magad a bőrödben.

• Szívesen szóba elegyedsz bárkivel, nem kerülöd a párbeszéd lehetőségét, és segítséget is örömmel nyújtasz, anélkül, hogy bármit is várnál cserébe.

• Bár mindez akár véletlennek is tetszhet, de számodra fontos emberek kerülhetnek elő a múltból, rég nem látott barátok vagy egykori kedvesek, akik szeretnék tudni, hogy mennek a dolgaid…

• A mostban élsz, nem görcsölsz a rossz dolgokon, még ha időnként kapsz is kisebb-nagyobb pofonokat az élettől. Sokkal jobban lefoglalnak a kellemes visszajelzések, mintsem problémákon törd a fejed. Ne feledd: a jó a jót vonzza!
Feltételeznéd magadról, hogy a helyzet adta lehetőségekkel élve képes lennél egy számodra vonzó férfival az első randevú kitűzéséig eljutni? (Ha igen, akkor ne is olvasd tovább ezt az irományt, mert már mindent tudsz.) Minden azon múlik, mit gondolsz önmagadról, mit sugárzol kifelé, és hogyan tudod eladni magad!


A vonzás titka

Amikor egy férfi és egy nő között megindul a kémia, az olyan pluszenergiákat szabadít fel bennük, amelyektől kisugárzásuk megsokszorozódik. Ilyenkor szokott az lenni, hogy hirtelen mások is szívesen közelednének hozzánk, míg előtte akár hónapokig egy teremtett férfi sem mutatott lelkesedést irányunkba.

Kelendőségünk hátterében ilyenkor a pozitív kisugárzás áll, míg azon egyáltalán nem csodálkozhatunk, hogy a lakásunk mélyén kuksolva és vaníliás karikát nassolva nem talált ránk senki. Másrészt teljesen érthető, hogy a férfiak is inkább egy dinamikus és életvidám lányra voksolnak, míg az önsajnálatot tanúsító, megkeseredettnek és unalmasnak tűnő nőket kerülik.

És el is érkeztünk a kulcsszóhoz: izgalom. Ha társat szeretnél, izgalmas, érdekes és egyedi nőnek kell tartanod magad. Igaz, ezt puszta önszorgalommal nehéz elérni, hiszen igazán nagy lendületet a pozitív visszajelzések adhatnak az önbizalomnak. Beszélgess minél több férfival, igyekezz belátást nyerni a világukba, gyűjts bókokat. Mindannyian azt a férfit keressük, aki mellett olyan nővé válhatunk, akivé mindig is szerettünk volna válni, de ehhez az kell, hogy az a férfi is meglássa bennünk „az igazit”.


Hogyan válhatsz a vágy tárgyává 9 lépésben?


1. Figyelj arra, mit kommunikálsz magadról! Ha folyton azon keseregsz, hogy minden bizonnyal sosem találod meg a neked teremtett fickót, és 20-30 év múlva az éhes kutyáid fogják felfalni a maradványaidat abban a lakásban, amelynek bejárati ajtaján egyedül a te névtáblád áll, akkor nagy eséllyel könyvelnek el „szegény lány”-nak, akinek nem sok jut ki a jóból. Ha viszont te vagy az, akivel örömmel randiznak a pasik, sőt, általában másodszor (harmadszor, negyedszer…) is felhívják, akkor az a lány leszel, akinek minden ujjára jut egy férfi. Na, melyik szerep tetszik jobban?







2. A legmenőbb nem a szőke, nagy mellű nőtípus, hanem az izgalmas nőtípus. Nos, te elég érdekesnek találod magad? Persze attól a saját szemedben sem leszel izgalmas, ha az életed a cég, a sarki éjjel-nappali és az otthoni kanapé háromszögben zajlik. Bújj ki a csigaházból, és próbálj ki valamit, amit régóta szerettél volna. Miközben magadnak is bizonyítasz (pl. azzal, hogy végre fel mertél ülni egy ló hátára, vagy részt vettél egy női futóversenyen), a kisugárzásod is javulni fog.


3. A férfiakban nagyon erősen él a versenyszellem. Elég, ha elejtesz egy-két félmondatot romantikus SMS-ekről, az ajtód előtt hagyott virágcsokorról vagy vacsorameghívásokról (mindezt persze három különböző férfi viszonylatában), a negyedik is meg fog veszni érted. Ha a cég legmenőbb pasijával beszélgetsz a folyosó közepén, nemcsak a nők, de a többi férfi is elismeréssel nyugtázza majd.

Ha a férfiak konkurenciát sejtenek, az rögtön megduplázza-triplázza az érdeklődésüket. Így ha napirendre kerül a kérdés, miszerint van-e barátod, vagy nincs, semmiképp se feleld azt egy hatalmas sóhaj kíséretében, hogy „lassan már azt sem tudom, hogy néz ki egy férfi”, és ne is számszerűsítsd a dolgot: „Egek, tíz hónapja nem randiztam senkivel.” Inkább lebegtesd meg, hogy akadnak jelentkezők, de te még keresed az igazit.








4. Építs a csordaszellemre! A férfiak összetartó népség, így ha azt látják, hogy a csordavezér vagy a hangadó srác ámulattal adózik egy nő előtt, mert mondjuk az szórakoztatja, ők is kíváncsiak lesznek arra, mit tud az a lehengerlő nőszemély. Ja, a tévhitekkel ellentétben nem kell hozzá Miss Hungarynek lenni, elég, ha előhozzuk a jobbik formánkat, figyelünk, nevetünk, és urai vagyunk a helyzetnek.


5. Mozgass hegyeket! Eléggé szeretetre méltónak tartod magad? Hiszed, hogy szőröstül-bőröstül elfogadható vagy? Ha már legalább egyszer megsuhintott az önzetlen elfogadás, vagyis a színtiszta szerelem szele (remélhetőleg többször is), akkor ebbe más férfinak sem törhet bele a bicskája. A szerethetőség érzése gyakran párosul a „hegyeket tudnék megmozgatni” érzéssel. Egy olyan nő előtt pedig, aki így érez, gyorsan leomlanak az akadályok.


6. Edzd a kisugárzásod! Vesd be az alábbi vizualizációs gyakorlatot: Képzeld el, hogy jól érzed magad a bőrödben! Mi volna az a helyzet, amelyben szívesen vennéd, ha minden szempár rád tapadna? Például képzeld el, hogy egy fotózáson vagy, gyönyörű sminkben, szexi ruhában. Mindenki téged figyel. Méghozzá elismerően. A legjobb formádat hozod. Csinos vagy. Dögös az alakod, érdekes az arcod, sejtelmes a tekinteted. Egyszerűen hatásos vagy!!! Hívd elő ezt a képet, ha meginogna a bizalmad önmagadban.







7. Hozz áldozatot önmagadért! Ha tudod, hogy mi kell ahhoz, hogy ne nyűgösen indulj el reggel otthonról, akkor inkább kelj fel időben, hogy az arcodnak is legyen ideje felébredni. Ne hagyd el magad, még a legrosszabbul induló napokon sem, tedd meg azokat az előkészületeket, amelyek pluszt adhatnak a napodnak. Ugyanez a helyzet, ha nem érzed magad maradéktalanul jól a bőrödben! Több lenne az önbizalmad, ha öt kilóval kevesebb lennél? Uccu neki, tegyél érte! Ha a külsőd jó irányba változik, azzal máris új fejezetet nyithatsz az életedben.


8.
Őrizd a hatásos pillanatokat! Ragaszd a fejedbe azokat a pillanatokat, amikor szépnek, sugárzónak, népszerűnek érezted magad! Próbáld felidézni őket. Mit tettél akkor ezért a sikerért? Mit kéne tenned most érte? Vissza lehet-e csalogatni azt az érzést? Biztosan…


9.
Kalandorok kíméljenek? Azt egyedül te döntheted el, hogy türelmesen kivárod-e, amíg a valóban nagy érzés megsuhint, vagy nem állsz ellen az apróbb, átmeneti örömforrásoknak sem. Csak halkan említem meg, hogy nem véletlenül mondják a savanyú, frusztrált nőkre, hogy rájuk férne már egy hatásos légyott. A szemfülesebbek ugyanígy kiszúrhatják, ha valakinek „jó éjszakája” volt. Nem minden találkozásból lesz tartós kapcsolat, és ez nem is baj. Néha mindkét fél megkapja, amit akar, és megy tovább egy kellemes élménnyel a tarsolyában, anélkül, hogy többet remélne a helyzettől. Az elégedettség vonzóvá tesz – hm, ilyen értelemben is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top