Szex

Valentin napi nyertes történeteink

Bizonyára emlékszel, hogy néhány hete meghirdettünk egy nyereményjátékot, ahol a Valentin naphoz kapcsolódó történetet vártunk olvasóinktól! Három témában lehetett indulni: romantikus, vicces, ciki. Íme a három nyertes történet, amellyel szerencsés beküldőink wellness hétvégét nyertek 2 fő részére. Gratulálunk!

Romantikus meglepetés

Közeledett a szerelmesek napja, piros szívecskék mindenütt, amerre a szem ellát. Rettenetesen kíváncsi voltam, hogy a drága kedvesem mivel fog előhozakodni, hiszen ez volt első közös „szerelmes” napunk. Éreztem, hogy készül valamire…

Elérkezett a Valentin-nap, reggel búcsúpuszik hada és munkába indulás. Persze nekem csak azon járt az eszem, vajon hogyan fog zajlani az esténk… Az irodában már másfél órája ültem, a szokásos napi rutint végezve, amikor a párom belépett az ajtón: vegyem a kabátom, indulunk! Meglepetten és pironkodva néztem a főnökömre, de ő csak annyit mondott mosolyogva, hogy menjek nyugodtan. Már az ajtóban voltunk, amikor utánam szólt: “Írd meg, milyen volt!” Semmit sem értettem…

Beültünk a kocsiba. Gondoltam, kikért a munkahelyemről egy romantikus sétára és ebédre. Miközben elindultunk, mosolyogva megemlítette, hogy reméli, minden szükséges holmimat bepakolta… De arra a kérdésemre, hogy mégis hová visz?! nem érkezett válasz. A hosszú úton azért lassan kapisgálni kezdtem, hogy most kicsit messzebb megyünk… De csak a francia határnál döbbentem rá, hogy hova vezet az utunk: szervezett nekem egy párizsi utat, ahol én még soha nem jártam. Gondosan elintézte számomra a többnapos szabadságot, a barátnőmmel listát íratott a szükséges útiholmikról…

Csodálatos meglepetés volt, és gyönyörűen sikerült az a hét. Sosem fogom elfelejteni az Eiffel-toronynál töltött szerelmes órákat!


Térden állva kért meg…

A páromat imádtam, boldogok voltunk. Együtt laktunk, szinte minden percet együtt töltöttünk, együtt főztünk, együtt vásároltunk, együtt zuhanyoztunk, Ő volt a másik felem.

Már nagyon vártam a Valentin-napot. A családban érdekes hagyománya van ennek a napnak: édesanyámnak, nagyinak és dédnagymamámnak is február 14-én kérték meg a kezét. Reménykedtem, hogy talán most én jövök. Már nagyon szerettem volna Béla felesége lenni!

A nagy napon neki túlóráznia kellett – de én sejtettem, reméltem, szinte már tudtam! hogy a túlóra csak ürügy, biztosan az eljegyzéssel kapcsolatban intézkedik. Egész nap fülig ért a szám, mindennel időben elkészültem, felvettem a legszebb ruhám, smink, parfüm, szexi fehérnemű…

És csak vártam, csak vártam, hogy hazaérjen, de Béla sehol. Kezdtem picit ideges lenni, de nem akartam feldühíteni magam, nem kezdtem el kombinálni… Hisz ez lesz az eljegyzésem napja, ennek tökéletesnek kell lennie!

A vacsora kihűlt… A frizurám lelapult, a ruhám összegyűrődött, és talán a kedvem is kezdett szertefoszlani… amikor hirtelen zajt hallottam az ajtó felől. Nyomban odaszaladtam, hogy kinyissam!

Béla állt az ajtóban! Azt hittem kiugrik a szívem, végre eljött az én pillanatom! A szemembe könny szökött… Ő akkor térdre borult…

És megkért!!! …Arra, hogy gyorsan álljak félre, mert hánynia kell… Bűzlött a kocsmaszagtól.

Hát, nem ez lett ugyan az eljegyzésem napja, de másnap kárpótolt: reggel ágyba hozta a reggelit, egy nagy csokor liliommal és egy csodálatos aranygyűrűvel együtt.

Lángoló szerelem helyett – totális beégés

Tavaly volt az első olyan Valentin-nap, amit boldog párkapcsolatban várhattam. Már pár hónapja együtt voltam Gáborral, harmonikus, meghitt szerelemben.

A szerelmesek napja alkalmából szerettem volna valami egyedi, romantikus és szexi ajándékkal meglepni. Sokat töprengtem, amikor rájöttem: a legjobb lesz, ha saját magamat adom! Persze a megfelelő csomagolásban…

Nem szóltam neki előre, úgy tettem, mintha elfelejtettem volna az egészet. Ám tervemhez ez is hozzátartozott. Aznap jóval előbb meglógtam a munkahelyemről. Elmentem fodrászhoz, kozmetikushoz. Hazafelé menet beugrottam egy fehérneműboltba, ahol egy nagyon kihívó, merész piros fehérnemű együttest sikerült beszereznem.

Hazatérve előkészítetem az „ajándékot”: felvettem a szexis fehérneműt, parfümöt fújtam magamra, gyertyafény, pezsgő bekészítve… én pedig a kanapén elhelyezkedve vártam, hogy végre hazaérjen.

A szokott időben, negyed hét körül fordult a kulcs a zárban, felvettem a lehető lecsábosabb pózt, és vadító tekintetemet a betoppanó Gáborra vetettem… Majd a vadító tekintetem megakadt a közvetlenül mögötte belépő főnökén!

Én a csábos pózba merevedve azonnal lefordultam a kanapéról, Gábor szoborrá dermedve bámult, főnöke pedig fülig pirulva, zavarában összefüggéstelenül hebegve menekült ki a lakásból….

Halálosan elszégyeltem magam, berohantam a fürdőszobába, és magamra zártam az ajtót. El akartam süllyedni nagyon mélyre…. Csak Gábor hosszas könyörgésére és magyarázkodására voltam hajlandó előbújni. Elmondta, hogy a főnökét nem várta otthon senki, és hogy ne legyen egyedül, inkább meghívta hozzánk, hiszen mi ugye úgysem tartjuk a Valentin-napot….

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top