Szex

Segítség, nyáron dobott ki a pasim!

A szakítást nem lehet jól időzíteni, mégis a legkellemetlenebb, ha a pasi nyár derekán jelenti be, hogy "drágám, te nagyon értékes ember vagy, de nem nekem való". Néhány tipp, hogyan lehet ezek után túlélni a nyarat.

Nyugodtan ess kétségbe!

Nincs mese, a szakítás megsebzi a szívet és a büszkeséget egyaránt. Bőgd ki magad, gyűjtsd magad köré barátnőidet, és tárgyaljátok ki, hogy vajon mit miért mondott, és milyen hálátlan féreg, mert egy ilyen jó nőt, mint te, nem értékelt eléggé. De mielőtt nagyon belesüppednél az önsajnálatba, és kétségbeesnél attól a feladattól, hogy a sok magányos hím közül megtaláld a legjobbat, inkább legyél dühös. A düh nem azt jelenti, hogy éjszakai telefonhívásokkal, SMS-ekkel és e-mailekkel zaklatod, illetve találkozót kérsz tőle, hogy megmagyarázza, mit és miért mondott. A düh egyetlen helyes és szórakoztató formája, ha a női bosszút választod, és jobbat keresel, mint ő volt. Ő meg majd fél év múlva rághatja a lábtörlőt, mert elveszítette élete legjobb nőjét. Még ha nem is így lesz, és évek múltán erős túlzásnak tűnik ez a harcos dacosság, mostani lelkiállapotodban olyan dobbantó, amelyről új életet tudsz kezdeni. Ne foglalkozz azzal, hogy ő is biztosan rosszul érzi magát. Az a mondat, amelyet ketten írtatok, véget ért. Tedd ki a pontot, és kezdj el egy újat.

 

Kell egy kis nyugalom

Ha mindig arra vágytál, hogy egyedül élj, akkor bérelj egy lakást, és rendezd be úgy, ahogy te szeretnéd. A régi dolgaid közül csak a nélkülözhetetleneket tartsd meg, ha némelyiknél bizonytalan vagy, tedd dobozba, és majd fél-egy év múlva újra átgondolod, mi kell, és mit dobhatsz ki. Igen, az a kedves maci, amelyet két hónapja kaptál, nem érdemli meg a kidobást, de a bedobozolást simán. Ugyanakkor, ha a lakásodban volt fogkeféje, azonnal dobd ki, és vegyél egy újat. Persze nem neki, hanem a következő pasinak.

Csak semmi unatkozás

Azonnal és végérvényesen fejezd be a „nekem semmihez semmi kedvem!” és az „Engem semmi sem érdekel” mondatok mantrázását. Inkább vedd elő a telefonodat és hívd fel a barátaidat, de ne keseregj nekik, hanem szervezzetek közös programot. Itt a nyár, menjetek koncertre, buliba, moziba, szabadtéri szórakozóhelyekre. Ne akarj azonnal bepasizni, éppen elég második lépésként (addig is összeszeded megtépázott és meggyötört önbizalmad, és nem gyűlölöd az összes hímneműt). Ne legyél ellenséges a pasikkal, hagyd, hogy udvaroljanak neked. Azért, mert egy éppen kitolt veled, nem kell az egész férfinemet utálni. Jönni fog a herceg fehér lovon, csak legyél türelmes. Az előző fickó, aki majdnem tökéletes volt, felejthető, és a „majdnem” éppen elég ok, hogy a tökéletesnél alább ne add! A tökéletes férfi nem szakít veled, ez axióma.

Egyedül nem megy?

Egy frászt nem megy egyedül. Nem a legjobb egyedül, de ha éppen nincs partnered, akkor sem kell egész nap gubbasztanod. Egy kávéházba, étterembe vagy cukrászdába beülhetsz egyedül is, esetleg vigyél magaddal egy újságot vagy könyvet, de néha az is elég szórakoztató, ha a többi kávéházi vendéget figyeled. Egyedül is elmehetsz kisebb kirándulásokra, vagy rendezhetsz nagy nézelődéseket, amelyek kisebb vásárlásban végződnek. Nem kell abban a városban töltened a hétvégét, ahol élsz, szombat reggel vegyél egy jegyet valamelyik kisebb városba, ülj fel a vonatra, és fedezd fel a helyet. Ha igazán okos vagy, elkerülöd azokat, amelyekhez közös emlék fűződik.

Sportolj!

Ne félj, nem te vagy az egyetlen szingli nő a világon. Még akkor sem, ha az utcán mindenki az orrod előtt csókolózik, vagy éppen állapotos kismama. Önmarcangolás helyett inkább sportolj. Menj el futni vagy jógázni. Így nemcsak a dühödtől és a tehetetlenségedtől tudsz megszabadulni, de sokkal jobb nő leszel, mint hónapokkal korábban, és az új emberek újabb kapcsolatokat, társaságokat hoznak. Máris megvan az első lehetőség, hogy elegánsan körülnézz a szabad pasik piacán. Ne fogd vissza magad! Sohasem vagy „öreg” ahhoz, hogy görkorizni, falat mászni menj, vagy belevágj egy küzdősportba, ráadásul most időd is van bőségesen. Hidd el, a változás jót fog tenni, legvégső esetben pedig görkorival „véletlenül” nekiszaladsz egy jóképű idegennek.

Meg nem tett dolgok listája

Végy egy tiszta lapot, és írd fel azokat az álmaidat, amelyeket évek óta görgetsz magad előtt, de eddig sohasem találtál alkalmat a megvalósításukra. Ne fogd vissza magad, és ne mérlegeld, hogy valami reális, vagy sem. Írj fel mindent az ejtőernyőzéstől az egyéjszakás kalandon át a megvett, de el nem olvasott könyvekig. A listádból válaszd ki azt, amelyik a legkönnyebben megvalósítható, kezdd azzal, majd valósítsd meg valamennyit. Amikor túlságosan megcsappan a lista, írj hozzá újakat.

 

Fodrász, pedikűr, manikűr, kozmetikus

Általános megfigyelés, hogy a nők azonnal fodrászhoz indulnak, amint lelki válságba kerülnek. Gyerünk, te sem vagy kivétel! Irány a fodrász, és válassz magadnak egy vagány frizurát, utána pedig ne hagyd ki a kozmetikust, a manikűrt és a pedikűrt sem. Vegyél magadnak új rúzst és néhány nőies ruhát, valamint cipőt, hogy amikor belenézel a tükörbe, ne egy bedagadt szemű nő nézzen rád vissza, hanem egy bomba nő. Persze mindez semmit sem ér, ha az utcán a földet bámulod, tehát vedd észre az elismerő férfipillantásokat. Megerősödött önbizalommal erőteljesebb lesz a kisugárzásod, és mire feleszmélsz, az exed helyett új pasik járnak majd az eszedben.

Tippünk: ha még nem találtad meg a párod, de vágysz valakire, akivel végigrandizhatnád a nyarat, próbáld ki Te is Párkereső szolgáltatásunkat. Klikk ide! »

Párkapcsolat.lap.hu
Nyár.lap.hu »
Szerelem.lap.hu »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top