Szex

A 7 legjobb dolog, amit szex után tehetsz

A szex utójáték nélkül olyan, mint a vasárnapi menü desszert nélkül. Meg lehet lenni nélküle, de kívánja az ember, és vétek lenne kihagyni. Összegyűjtöttük a szenvedélyes együttlét utáni legjobb dolgokat. Próbáld ki te is!

1. Szuszogjatok együtt!

Hideg, hosszú téli estéken nincs is jobb, mint összebújni (kis kifli és nagy kifli) szex után, és egy nagyot aludni. A pasik többsége a világ legjobb ötleteként jegyzi ezt, és nőjét nagy piros ponttal jutalmazza, ha megkapja a csendes szuszogáshoz szükséges nyugalmat. Legtöbbször nem hosszú ideig tart az alvás, csupán néhány percig, éppen csak átléptek az álom birodalmába, és azonnal vissza is tértek, mégis üdítő és frissítő. Ráadásul utána sokkal könnyebb újból “munkára fogni” a férfiembert.

Nyáron viszont egészen más a helyzet. A forróságban nem esik jól összebújni, éppen elég a hőség egy másik test melegsége nélkül is. Fülledt nyári éjszakán testi kontaktusnak az is elég, ha megfogod szerelmed kezét, vagy éppen a homlokodat támasztod a vállának. A többi már ugyanaz, mint télen.

2. Fürdőszobai kalandok

Ne egymás után menjenek a fürdőszobába, hanem együtt, és zuhanyozzatok is közösen. Egymás simogatása, szappanozása, fürdetése utójátéknak ugyanolyan tökéletes, mint előjátéknak. Nem cél a gyors tisztálkodás, inkább a lusta és kényelmes tusolásnak hódoljatok. Ilyen helyzetben a nő lehet alázatosabb, és egy ókori rabszolga odaadásával és precizitásával járja végig “ura” minden apró porcikáját. Ebben a felállásban az olyan egyszerű művelet, mint a hajmosás, könnyen erotikába csaphat át. Úgyhogy ami éppen véget ért, lehet, hogy újra elkezdődik, és vizes testtel zuhantok vissza az ágyba, már ha elértek odáig…

 


3. Gyengéd kezek

A simogatás, cirógatás mindig mindenkinek jólesik. Nem feltétlenül muszáj, de persze lehet szexuális célzattal simogatni a megfáradt férfitestet, azonban a kar, nyak, comb, fenék, mellkas vagy hát gyengéd, pihekönnyű érintése igencsak kellemes. Csak arra kell figyelned, nehogy emberedből kicsikizd a maradék életerőt. Ha a pasid nem veszi a lapot, és nem kezd el viszontsimogatni, akkor próbáld magatokat olyan testhelyzetbe ügyeskedni, hogy a keze hozzáérjen a testedhez. A többit a macskáktól kell ellesned, mert valami belső és rejtélyes késztetés miatt minden doromboló macskát meg kell simogatni. A dorombolás a valóságban könnyebb, mint elméletben, mert szex után kimerülten szinte ösztönösen dorombol minden nő.

 

 

4. Masszázs – bármikor

A simogatásnál intenzívebb, de ugyanolyan kellemes a masszázs is. Előrelátóan az ágy mellett vagy az éjjeliszekrényben tartsd a masszázsolajat, amely inkább könnyű, semleges illatú legyen, mint nagyon tömény és karakteres. Szeretkezés után az érzékszervek, köztük a szaglás is élesebbé válik, ezért a kókusz- és a mandulaillatokat messzire kerüld el. Szex után a test sokkal érzékenyebb is, így finomabb, gyengédebb, szinte simogató mozdulatokkal kezdd a masszázst, és csak később, amikor szűnik a szex utáni ellazulás, és visszatér a testbe a tónus, folytasd határozott, profi technikákkal.


5. Nagy beszélgetés

Orgazmus után nemcsak a test, de a tudat is különleges állapotba kerül. Na nem valami speckó spirituális dologra kell gondolni, egyszerűen tisztább és élesebb minden, nem ritka, hogy meglepő gondolatok bukkannak felszínre. Véletlenül se arról kérdezd ebben az állapotban a pasidat, hogy mit érez vagy mit gondol, viszont ha éppen eszedbe jut valami, amit elmesélnél neki, akkor azt bátran megteheted. Egyre figyelj, ne túl hangosan és harsányan, inkább csendesebben és álmosan mesélj. Szex után annyira közel vagytok egymáshoz, hogy azt egy jó beszélgetéssel tovább erősítheted. Rafináltabb nők pasijuk egóját olyan témák felvetésével erősítik, amelyekben a férfi sikeres, így a férfi nemcsak nagyszerű szeretőnek, de igazi nagyágyúnak érezheti magát.

 

 

6. Zene, film, tetőablak, csillagok

A romantika tudorai és az erotika megszállottjai valószínűleg sokkot kapnak, ha meghallják, hogy szeretkezés után félig összebújva, egymást simogatva nem a következő menetre készültök, hanem éppen egy zenei CD-t vagy egy filmet indítotok el. De miért lenne ez baj? A dolce vita szerves része az édes semmittevés is, amikor nagyon közel vagytok egymáshoz, de mégsem csak egymásra figyeltek. A kételyeket pedig egyetlen józan érvvel el lehet hessegetni: még mindig jobb együtt az ágyban heverészni, és megnézni egy filmet, mint külön-külön rohanni, és elintézni valami roppant fontos dolgot. Ha a filmnél romantikusabb a csillagok kémlelése, és éppen egy tetőablak alatt fekszetek a tiszta égbolt alatt, akkor az sem rossz program. A tévézést viszont inkább hanyagoljátok.

 

7. Fordított sorrend – szex után vacsora

Egy kiadós szeretkezés után az ember könnyen visszatalál az ösztönök szintjére, és az orgazmus után negyedórával a legszívesebben felfalna mindent a hűtőszekrényből, és kiinná a csapot. Légy előrelátó, készülj fel! Hűts be alkoholmentes italokat és készíts hideg falatkákat, amelyekért csak ki kell szaladni a hűtőhöz, és az ágyban csemegézhettek. Nem kell bonyolult dolgokra gondolni, néha egy szép és hideg szelet görögdinnye, néhány gombóc fagyi vagy egy sajttál is tökéletes nassolnivaló. De ha már ilyen jól belejöttetek a hedonizmusba, akkor előkerülhet egy-egy pohár bor, amelyet az este hátralévő részében elkortyolhattok beszélgetés vagy filmnézés közben. Ha pedig ismét megteltek energiával, akkor néhány ügyes mozdulattal könnyű a parazsat lánggá növeszteni…

Tippünk: ha még nem találtad meg a párod, de vágysz valakire, akivel végigrandizhatnád a nyarat, próbáld ki Te is Párkereső szolgáltatásunkat. Klikk ide! »

Párkapcsolat.lap.hu
Nyár.lap.hu »
Szerelem.lap.hu »

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top