Szex

Pasiszótár: “Nem szeretnék tartós kapcsolatot!”

Egy férfit kértünk fel arra, hogy segítsen megfejteni a nők számára érthetetlen (fél)mondatokat, melyek a pasik száját hagyják el. Íme Pasiszótár sorozatunk hetedik példamondata! És a megfejtés...

A pasi:
„Nem szeretnék tartós kapcsolatot!”

A fordítás:
Idemásolom a teljes levelet, hogy minden szótárböngésző képben legyen:

Év elején, hosszú idő után volt egy olyan férfi, aki mellett az első pillanattól kezdve azt éreztem, hogy igen, ő kell. Aztán jött a kapcsolat végét jelentő mondat:
„Fél éve jöttem ki egy tartós kapcsolatból, és most élni akarok – haverok, szórakozás, munka, edzés. Nem szeretnék tartós kapcsolatot. De Te szimpatikus, kedves, aranyos, blablabla… vagy, és nem szeretnélek átverni és megbántani azzal, hogy nem komolyak a szándékaim.”
Nos? 🙂
Üdv,
E.

Pasiszótár: Egy igazi partner mindegyiket jelenti: egyszerre haver, szórakozás, munka és edzés… 🙂
Amúgy a „nem akarok hosszú távú kapcsolatot” a No1 melléduma. Tessék mindig odaérteni még a végére, hogy: …veled.
Még ha egy tartós kapcsolatból kecmeregtünk is ki éppen, soha nem úgy „indulunk el csajozni”, hogy kizárólag egyéjszakásokra hajtunk. Nem úgy van az, hogy a szórakozóhelyen egyből keressük a cetlit a nőn: mikor jár le a szavatossága – és ha nem két napon belül, ordítva elmenekülünk.
Úgy csajozunk, ahogy ti is pasiztok: ja, „lesz, ami lesz” alapon. Ha a tetszésindexetek egy jó közepes+, lehet, hogy egy ideig elszórakozgatunk veletek, de közben sűrű oldalpillantásokkal még keressük az igazit. Ha viszont elsőre (és másodikra, és harmadikra is) azt érezzük a társaságotokban, hogy üüüüüü, meg ááááá, meg brühühü, akkor rohadtul leszarjuk, hogy tegnap szakítottunk-e az előzővel, vagy volt-e egyáltalán előző, csak téged akarunk, istenítve bámulunk rád, élvezünk minden veled töltött percet, és nem dumálunk a holnaputánról. De ezt úgyis látni fogod a szemünkben.

(Neked is fordítási nehézségeid vannak? Küldd el a problémás férfimondatot a pasiszotar@nlcafe.hu címre, és megpróbáljuk értelmezni a Pasiszótárban!)

 A Pasiszótár eddigi példamondatai:

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top