Szex

Pasiszótár: “Tudod, hogy nem vagyok bújós típus”

Egy férfit kértünk fel arra, hogy napról napra segítsen megfejteni a nők számára érthetetlen (fél)mondatokat, melyek a pasik száját hagyják el. Íme Pasiszótár sorozatunk 34. példamondata! És a megfejtés…

A pasi:
„Tudod, hogy nem vagyok bújós típus.”

A fordítás:
Talán még ebben a szerepcsereberélős korszakban is igaz az az állítás, hogy a férfiak jobban szét tudják választani a szexualitást és az érzelmeket. (Kivéve, amikor tükör előtt maszturbálnak.) És sokkal kevésbé beszélnek igazán meghitt szeretkezésekről egymás között, mint a nők. Fogalomkészletükben van tehát a dugás (szex érzelem nélkül), van az „összebújás” („szexmentes romantikázás a csajommal, mert néha az is köll”), és végül van a kettő együtt, de arra, ugye, nincs eléggé férfias kifejezésünk, tehát arról nem beszélünk.
Ezzel még nincs is probléma.

Pasiszótár: „Tudod, hogy nem vagyok bújós típus”

Azzal már sokkal inkább, hogy vannak olyan férfiak, akik a másodikra („összebújás”) képtelenek.
A kérdés nyilván az, hogy a te pasid csak veled nem bújós típus, vagy senkivel sem az, még Angelina Jolie fejét is lelökdösné a válláról az esti DVD-zés közben, mert rühelli az efféle rózsaszín pillanatokat.
A válasz: mit tudom én?
Igen, tény, hogy létezik a második típus is. Kialakulásának okait én a szüleivel való viszonyában keresném, bár nem vagyok egy dr. Valmont…
Azt meg, hogy csak neked szól-e a nembújósság, neked kell kiderítened. Nekem annyi a megfigyelésem ez ügyben, hogy az alapból nem bújósak általában sokat kompenzálnak. Nem adnak fizikai gyengédséget, de ezt sokszor ellensúlyozzák nagy gesztusokkal.
És figyelem! Nagy gesztuson nem azt értem, hogy megveszi a legújabb Furla szatyrot, hanem hogy szó nélkül leviszi a szemetet. Például.

(Neked is fordítási nehézségeid vannak? Küldd el a problémás férfimondatot a pasiszotar@nlcafe.hu címre, és megpróbáljuk értelmezni a Pasiszótárban!)

A Pasiszótár eddigi példamondatai:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top