Szex

Kivel feküdnének le a magyarok?

Avagy ki a legvonzóbb celeb? Kiderül Nagy Szextesztünk eredményhirdetésének utolsó részéből...
Nagy Szextesztünk utolsó kérdése az volt: „Melyik ismert emberrel feküdnél le legszívesebben?” Természetesen nem a szexuálpszichológiai kutatásokat akartuk segíteni ezzel a kérdéssel, az egészet inkább játéknak szántuk, valamint így akartuk növelni látogatottságunkat – biztosak vagyunk benne, hogy mind a több százezer magyar celeb elolvassa ezt a cikket, hátha…
És akkor jöjjenek az eredmények, először azok a sztárnők, akikkel a magyar férfiak leginkább el tudnának képzelni egy igazi ágyjelenetet:
10. Dukai Regina
9. Salma Hayek
8. Jennifer Aniston
7. Shakira
6. Sandra Bullock
5. Ördög Nóra
4. Horváth Éva
3. Dundika
2. Angelina Jolie
1. Liptai Claudia
Liptai Claudia - akivel a férfiak leginkább ágyba bújnának
Liptai Claudia – akivel a férfiak leginkább ágyba bújnának
Fotó: Sanoma Archív/Press.Tv2.hu

Claudiának ezúton gratulálunk, nyilván erre mondja a szakirodalom, hogy „kisugárzás”… Vagy az is lehet, hogy egyszerűen csak folyamatosan képernyőn kell lennie egy nőnek ahhoz, hogy tömegesen beindítsa a férfifantáziákat (igaz, ennek némileg ellentmond például Keresztes Ildikó 97. helye a listán).

Az első tíz neve mellett még megemlítenénk kedvenc válaszainkat. Például a „nincs ilyen”-t, amit Liptai Claudia nevénél is többen (2185-en) adtak meg. Miután egyesítettük a „feleségem”, „nejem”, „párom”, „barátnőm” stb. válaszokat (480), azt is elmondhatjuk, hogy az aktuális partner 5. lenne a fenti listán. További szép és kreatív megoldás volt a „bárkivel” (90), „munkatársammal”/„kolléganőmmel” (42), „mindegy” (19), „a szomszéddal” (18), „minddel” (11), „britni” (6), „Kinga a Barátok köztből” (6), „a volt barátnőmmel” (6), „Oroszlán Szonnya” (5), „mari” (5), „kati” (5), „a feleségem főnöknője” (2) és a Szexteszt-különdíjas: „jó az asszony” (1).
És akkor nézzük, melyik férficelebről álmodoznak a honleányok:
10. Jason Statham
9. Hugh Jackman
8. Bruce Willis
7. Antonio Banderas
6. Richard Gere
5. Johnny Depp
4. George Clooney
3. Csányi Sándor
2. Vin Diesel
1. Brad Pitt
Természetesen Brad lett az első
Természetesen Brad lett az első
Vagyis amíg a férfiak tízes listáján a szereplők fele magyar, a nők inkább külföldiekről (és csak színészekről) álmodoznak (a sorban következő magyar Sebestyén Balázs – 14., Rékasi Károly (!) – 15., Mester Tamás – 18. és Vastag Csaba – 19.). A „senki” válasz a férfiakhoz hasonlóan a nőknél is nyert (6746), a „párom”/„férjem”/„barátom” stb. pedig összesítve 4. lenne a női listán. És végül jöjjenek a legbátrabb megfejtések: Orbán Viktor (43), Damu Roland (15), Kefír (13), Király L. Norbert (7), valamint „maradok a jelenlegi szeretőmnél” (1), továbbá: „a barátom ellenzi, ha ismert emberekről véleményt mondok” (1).
 
Itt olvashatjátok a Nagy Szexteszt korábbi részeredményeit:
 
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top