Szex

Nagy Szexteszt: A Számok

Hányasra értékelik a magyarok partnerük testét? Mennyire számít nekik a méret? Hány százalékuk maszturbál párkapcsolatban? Nagy Szextesztünk utolsó eredményhirdetésén minden kiderül...

Reméljük, a Nagy Szexteszt eredményével újabb szöget verünk az anorexiás korszak koporsójába: felmérésünk szerint a férfiaknak mindössze 17%-a kedveli a vékony nőket az ágyban, 64%-uk a normál nőkkel feküdne le, és talán meglepő, hogy még a „teltkarcsú”-ra is többen szavaztak, mint a vékonyakra (19%). Az eredményből az is látszik, hogy a nők kevésbé vonzódnak a szélsőségekhez: az ő körükben 75% elégedett a normál testalkatú szexpartnerekkel (vékony pasikra gerjed: 6%, mackókkal mókázna: 18%).

Nagy Szexteszt: A Számok

Felmutatják a 7,8-at

A Nők Lapja Café Nagy Szextesztjét 101 255-en töltötték ki októberben, 70 738 nő és 30 517 férfi. A válaszadó nők átlagéletkora 32 év, a férfiaké 38 év volt.

Ezek után nem meglepő, hogy a férfiak inkább elégedettek a testükkel (talán mert kisebbek az elvárások…), 10 fokozatú skálán ők átlagosan egy magabiztos 6-ost adtak arra, amit egy egész alakos tükörben látnak, míg a nők 5,5-öt. Jó hír, hogy jó eséllyel a partnerünk szebbnek lát minket, mint mi magunkat: arra a kérdésre, hogy mennyire vagy elégedett partnered testével, férfiak és nők egyetértésben kiosztottak a másiknak egy szép átlagos 7,8-at!
A plasztikázott nők nem nagyon olvashatnak Nők Lapja Cafét, legalábbis a tesztet kitöltő több mint 70 000 nőnek csak a 4%-a vallotta be, hogy végeztek már rajta „szépészeti” műtétet – ezek fele mellplasztika volt. A testtel való elégedettséget vizsgáló kérdés eredményével összhangban a válaszadó nők 52%-a gondolt már arra, hogy szépészeti műtétet hajtasson végre a testén. A műtéten gondolkodók 70%-a mellműtéten töpreng, 38% a hasán (is) alakítana, 12% pedig az arcával elégedetlen.

Nagy Szexteszt: A Számok

Szex – egyedül

Nagy Szexteszt: A SzámokMester Dóra sorozatának új darabja:
Hosszú punci

Ha eddig nem tudtad, most itt a kendőzetlen tény: a férfiak 87%-a szokott rendszeresen önkielégítést végezni. Ebből 37% csak akkor, ha nincs szexuális partnere, 63%… akkor is. A nők 74%-a vallotta be, hogy szerez örömet magának (39%-uk partner nélkül, 61% partner mellett is). Egyik legrafináltabb kérdésünk ezzel a témával kapcsolatos („Tud róla a partnered, hogy szoktál önkielégítést végezni?”). Ezen a ponton a nők 1%-a, a férfiak 3%-a beijedt – ennyivel több lett ugyanis a „soha nem szoktam” válaszok aránya, mint egy kérdéssel korábban. A partner mellett önkielégítő férfiak és nők 57%-a úgy tudja, hogy partnere tud róla, hogy néha magához nyúl. És 43%-uk hiszi azt, hogy a partner mit sem sejt a kis titokról…

Egyszer és utoljára: Számít a méret?
A teszt vége felé érkeztünk el a szexualitással kapcsolatos kérdések klasszikusához, a „Számít-e a méret?”-hez. Mi természetesen Mester Dóra szexoktatóval értünk egyet, aki szerint leegyszerűsítők ezek a kérdések és normatív válaszokat eredményeznek, ennek ellenére kíváncsiak voltunk, hogy több mint 100 000 válaszadó mégis mit mond erről egy anonim teszten. Nos, a nők 10-es skálán átlagosan 5,1-es fontosságúnak értékelték azt, hogy mekkora a partnerük pénisze, a férfiak a hasonló kérdésre (Mennyire számít a szexben a péniszed mérete?) átlagosan 4,5-öt adtak.

Nagy Szexteszt: A Számok

A nőket megkérdeztük arról is, hogy mit gondolnak arról: a barátnőik szerint mennyire számít a hímvessző mérete – és itt már jóval magasabb, 6,3-es átlagot kaptunk. A férfiaktól pedig azt kérdeztük, okoz-e frusztrációt számukra a péniszük mérete. 82% válaszolt nemmel, vagyis elmondható, hogy nincs különösebb probléma a magyar pasik önértékelésével.

Nagy Szexteszt: A Számok

 

Hátsó szándékok

Őszinte és tabumentes tesztünkben rákérdeztünk arra is: hogy viszonyultok az anális szexhez. Nyilván nem fogja harsány „jé, tényleg?” most elhagyni senki száját, de azért leírjuk: a pasik jobban kedvelik a műfajt. 40%-uk „szereti”, 23% olyan rendes, hogy ha a partnere akarja, hát odatartja („ha a másik nagyon szeretné, megteszem neki”), 3% kipróbálta, de soha többet, 17% nem próbálta, de tervezi, és mindössze 17% úgy szűz ezen a téren, hogy nem is akar ezen változtatni. A nőknek ezzel szemben csak 15%-a kedveli a dolgot, 29% teszi meg a másikért, 19%-nak volt rossz élmény, és soha többet, 7% tervezi, 30% nem próbálta és nem is fogja. (Kis értelmezési segédlet férfiaknak: azoknak a nőknek, akik már kipróbálták, kb. a harmada úgy nyilatkozott: soha többet…)

Hogy szexel a magyar?

Végül kukkantsunk be a magyarok hálószobájába (esetleg munkahelyére, parkokba stb.), és nézzük meg, mit művelünk ott a hagyományos szeretkezésen kívül. Hódolunk az orális szexnek (nők: 90%, férfiak: 91%). Análisan közösülünk (51% és 56%). Szexelünk nyilvános helyen (37%! – 42%!). Szexelünk a munkahelyünkön (20% és 35%!). Odakötözzük egymást az ágyhoz (vagy máshoz, pl. magunkhoz; 19% és 18%). Házi pornófilmet rendezünk (11% és 16%). Hármasban csináljuk (2 férfi, egy nő: 6% és 10%; 2 nő, egy férfi: 5% és 15%!). Esetleg azonos neművel szexelünk (6%! és 3%).
Szalagcímekre érzékenyebb olvasóink kedvéért megfogalmazzuk másképpen is. Legalább minden harmadik magyar szexelt már nyilvános helyen! Minden harmadik munkavállaló férfi szexelt már a munkahelyén! 70 738 nőből 4244 lefeküdt már… nővel.

Nagy Szexteszt: A Számok

 

A Nők Lapja Café Nagy Szextesztjének eredményfeldolgozása ezzel véget ért. Illetve… holnap még eláruljuk az egyetlen nyitva maradt kérdésre a választ: álmaikban kivel feküdnének le legszívesebben a magyar nők és magyar férfiak?

És ajánljuk még videónkat, melyben szextesztünk két segítője, Mester Dóra és Soma vitatja meg, hogy számít-e a méret:

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top