Szex

Csókolózz az interneten keresztül!

Megjelent az első internetes csókátviteli eszköz, amely megmentheti a távkapcsolatokat a testi kontaktus hiányától. Sőt talán Brad Pitt csókjára sem kell várnunk egy életen át.
golabstudios.com
Fotó: golabstudios.com

A CNN.com jelentette, hogy a tokiói Kajimoto Laboratóriumban feltalálták egy eszközt, amely lehetővé teszi, hogy két ember az interneten keresztül csókolózzon. A következőképpen működik a dolog: a résztvevő egy műanyag szívószálszerű csövet tart a szájához, melyet egy átviteli dobozhoz csatlakoztatnak. A szívószállal lehet imitálni a csókot, melynek a nyelv és száj mozdulatait az eszköz átviszi a másik félnek, aki szintén egy szívószállal a szájában várja a hatást.

Az eszköz a virtuálisan elcsattant csókokat fel is tudja venni, vagyis újra és újra le lehet játszani őket. Na de kinek lehet erre szüksége? Először is a távkapcsolatban élőknek. Másodszor a celebek rajongóinak; hiszen ha a kedvenc sztárjuk csókját rögzítenék és meg lehetne venni pénzért, az valószínűleg felettébb népszerű lenne. Az egyetlen baj a készülékkel, hogy a csóknak két nagyon fontos elemét: az ízét és a lehelet érzetét nem tudja visszaadni. Tehát a jelenlegi tudományos állás szerint talán olyan lehet, mintha egy gumi óvszerrel a szánkon csókolóznánk. Az is valami.

Csókolózz az interneten keresztül!
10 dolog, amit nem tudtál a csókolózásról

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top