Szex

Harc indult a fenékceleb házi szexvideójáért

Kim Kardashian, a formás fenekéről hírhedt celebritás szexvideói évek múltán is sokat érnek. Most egy ismeretlen kínál érte súlyos összegeket.

A film legszolídabb képkockája
A film legszolidabb képkockája

Úgy tűnik, Hollywoodban a házi szexvideó nemcsak alap, de kiválóan jövedelmező műfaj is egyben. Kim Kardashian szexvideója például évek múltán is kiapadhatatlan pénzforrás, most épp egy ismeretlen vásárló jelentkezett be a film jogait korábban felvásárló felnőttfilm-forgalmazónál, hogy megvegye a korhatáros felvételeket. 

A titokzatos vásárlóról annyit lehet tudni, hogy Tennesseeben kért fel egy ügyvédet, hogy szerezze meg a szexvideók minden jogát, de azokra a felvételekre is igényt tart, amik nem kerültek fel az ebből kiadott DVD-re.

Az ügyvéd leszögezte, ügyfele nem kíván hasznot húzni a videókból, egész egyszerűen el akarja tüntetni a piacról. Bár a vásárló kiléte bizonytalan, erős a gyanú, hogy a szexvideó másik főszereplője, az R&B énekes, Ray J. áll a háttérben, aki nagy pénzt hajlandó fizetni a felvételekért.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top