Szex

Szex-SMS-etikett: a nevekkel csak óvatosan!

Helyesírás, pucér fotók és részeg üzenetek: összeszedtük a szex-SMS-ek buktatóit.

Az erotikus SMS műfajába talán mindenki belekóstolt már egy picit, feladóként vagy címzettként volt már része olyan +18 karikás üzenetben, ami miatt határozottan rossz lenne elveszíteni a mobilt. A pikáns műfajnak azonban nemcsak kellemes részei vannak, sok olyan körülmény adódhat, ami derékba törheti a kalandot. Nyolc pontban összeszedtük, mire érdemes figyelni, hogy tényleg jól jöjjünk ki a dologból: 

Szexsms etikett1. Új partner esetén senki ne akarjon már az első alkalommal „bemutatkozni”, érdemes előbb csak egyszerű, kedves üzenetekkel kezdeni, mint például: Rád gondolok! Aztán csak pár randi után célszerű bővíteni a tőmondatot: Meztelen vagyok, és rád gondolok!

2. A rendszeres szexesemesezők szerint lohasztó, ha az üzenet küldője nem tud helyesen írni. Küldés előtt érdemes elolvasni hát, nehogy egy szarvashiba miatt boruljon a kaland.

3. A kevesebb több: a műfaj szakértői szerint ez annyit jelent, hogy nem kell részletességre törekedni, a sejtelmesség, titokzatosság mindennél többet ér. 

4. Meztelen MMS-ek küldéséről a legtöbben lebeszélnek, a visszaélés – és továbbküldés – veszélye fennáll; de ha valaki nagyon nem bír magával, csak részletfotókat küldjön, amin az arc lehetőleg ne legyen rajta. Ebből nem érdemes engedni. 

5. Ittasan az ujjak is fürgébbek, a merész SMS-eket is könnyebben küldjük el. A későbbi kellemetlenség elkerülése érdekében érdemes az első pohár után abbahagyni az üzenetküldést, aki pedig biztosan nem akar hülyét csinálni magából, buli előtt szedje ki a mobiljából a kényes telefonszámokat. 

6. Érdemes a neveket jól megkülönböztetni egymástól, meglehetősen rossz érzés, ha Andor helyett Anya kapja az üzenetet!

7. Az okostelefonokon célszerű beállítani, hogy az üzenet ne jelenjen meg egyből a képernyőn, pikáns üzenet, SMS esetén jó, ha a mellettünk ülő kolléga nem látja.

8. Közismert személy vagy? Ne küldj SMS-t! 

Te mivel egészítenéd ki a 8-as listát?

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top