Szex

Előbb keresnek szeretőt a nők

A negyvenes mérnökök és a harmincas tanárnők csalják meg leggyakrabban a házastársukat. Úgy tűnik, a nők korábban kezdik...

A negyvenes mérnökök lépnek félre a legtöbbszörMilyen a tipikus félrelépő férj? Egy internetes randioldal most megmondja a tutit. Az ashleymadison.com kifejezetten kalandra vágyó házas férfiakat és persze nőket hoz össze egy röpke légyottra. Ez az oldal összesítette – a Huffington Post beszámolója szerint – az anonim regisztrálók adatait: osztottak-szoroztak, és íme, a képlet! A negyvenes, több mint 10 éve házas és kétgyerekes családapák keresnek maguknak szeretőt a leggyakrabban.

Ha pedig csak a foglalkozásokat nézzük: a mérnökök a legcsalósabbak, aztán következnek a bankárok, a tanárok, szorosan utánuk az orvosok és – most gonoszok leszünk –  legnagyobb meglepetésünkre  csak a lista végén állnak az ügyvédek.

Ne gondoljuk, hogy csak a házas férfiak lépnek félre, a nőket sem kell félteni, sőt – a felmérés szerint – fiatalabb korban kezdik a félrelépést, mint a pasik. A tipikus házasságtörő feleség a 30-as éveiben jár, kevesebb, mint öt éve házas, és van egy három év alatti lánya. Általában tanárnő, kórházban dolgozik, vagy egyedül van otthon a gyerekkel. Az adatokból nem derül ki, hogy ez vajon miért lehet így?

Szerintetek kik lépnek félre a leggyakrabban?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top