Szex

Rengeteg óvszer fogy az olimpiai faluban

Mi a közös a Big Macben és az óvszerben? Mindkettő ingyen van az olimpiai faluban.

Rengeteg óvszer fogy az olimpiai falubanItt az olimpia a nyakunkon, és a hírek leginkább a kemény felkészülésekről, szigorú edzésekről szólnak – arról, hogy mi folyik az olimpia ideje alatt a színfalak mögött, kevésbé. Több ezer gyönyörű testű sportoló jön ilyenkor össze a világból, és – a tressugar.com szerint – ők sincsenek fából. Vannak olyan versenyzők, akik inkább hotelbe mennek, mert az olimpiai faluban állítólag túl sok a buli.

A londoni olimpiának lesz egy nem hivatalos szponzora, igen, bizony, egy óvszergyártó cég, akik több 10 ezer kondommal szórják tele az olimpiai falut. A 2008-as pekingi játékokon állítólag a játék mottóját: „Faster, higher, stronger” vagyis a „Gyorsabban, magasabbra, erősebben” szöveget nyomták az olimpikonoknak szánt óvszerekre – valljuk be stílszerűen.

Egy névtelenül nyilatkozó olimpikon nő azt mondta, hogy a versenyek után vannak – a játékosok által csak „dicsőségnapok”-nak nevezett – izgalmas napok, amikor csak buliznak, ünnepelnek és felszedik egymást a világ legkiválóbb sportolói.

Az eddigi óvszerrekord a 2000-es sydney-i olimpiai játékokhoz fűződik. Nem vicc: 70 ezer darab kondom fogyott el, de állítólag nem azért, ami elsőre eszünkbe jut. Hagyomány ugyanis a sportolók között, hogy hazavigyenek belőle, amennyit csak bírnak – emlékbe biztos jó, és állítólag nevetve nézik, ahogy újra meg újra feltöltik az óvszerautomatát az olimpiai faluban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top