Szex

Csináltad már tükör előtt?

A létező legegyszerűbb szexkellék a tükör. Segítségével kívülállóként nézheted végig saját szexfilmedet. Ha még nincs tükröd a hálóban, adunk pár tippet!

Amióta feltalálták, párok milliói ismerik és használják a létező legolcsóbb szexjátékot, a tükröt. Szex közben szeretik nézni magukat, egymást – az eszköz segítségével olyan szögből láthatják magukat, amilyenből tükör nélkül soha nem tehetnék.

Tükör a hálóban

A tükör legnagyobb erejét a kukkolás adja; a tükör előtt szerelmeskedő ember egy merőben új szögből nézheti végig tulajdon szexfilmjét. A tükör izgat, mert egyaránt kielégíti az ember voyeur, exhibicionista és narcisztikus énjét. S bár a fengsuj szerint a tükör rossz hatással van ránk, aki ennek ellenére szeretné felpaprikázni a szexet, az beszerezhet egy-két tükröt ide-oda.

Tükröm, tükröm…

A legkönnyebben beszerezhető típus az állótükör, ami csak akkor igazán jó ötlet, ha mindkét fél tökéletesen elfogadja tulajdon testét, és szorongás nélkül tudja nézni magát benne.

Tükör a hálóban

 A célra a létező legszimplább darab is tökéletesen megfelel –A galériáért kattints a képre!

Egy további jól ismert megoldás maga a szekrényajtó, ami tarthat a padlótól a plafonig, de sejtelmesen hatásos lehet egy-egy tükörmozaik is, amely csupán néhány izgalmas részletet láttat.   

Tükör a hálóban

 Akiknek a részletek izgatóbbak, azok mozaikban gondolkozzanak! – Kattints a képre a többi ötletért!

Az állótükörnél is egyszerűbb megoldás a falitükör, ezt csak a megfelelő helyre kell felszegelni, vagy épp leakasztani és az ágy mellé beállítani. 

Csináltad már tükör előtt?

 Nem kell megfizethetetlen tükörkombinációkban gondolkodni! – Kattints a képre, és inspirálódj!

Tükör a plafonon

A tükrök legnagyobb rajongói a plafon birtokbavételétől sem riadnak vissza – persze az eszköz növelheti a teret, a plafonra szerelt tükör üzenete azonban határozottan nem ez. Akit ez nem zavar, olyan rálátást kap nemi életére, amilyenről korábban talán álmodni sem mert. 

Tükör a hálóban

 A legjobb rálátás a plafonról érkezik – Még több plafonkonstrukciót itt találsz!

Szexbútorokkal rendezték be lakásukat
Meztelen testről mintázták a szexbútort
Ilyen az igazán szexbarát hálószoba

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top