Szex

A hét szexkérdése: Érdemes éveket várni valakire?

Érdemes egyetlen férfi vagy nő miatt várakozni, vagy túl rövid ehhez az élet? Vajon honnan lehet tudni, hogy kire mennyit érdemes várni? Olvasóink véleményei következnek.

Érdemes éveket várni egy férfira? Valóban segít a bevonzás? – kérdezi egy olvasónk a Megsúgom oldalon, kérdésére pedig olvasóinktól kapta meg a választ. 

A hét szexkérdése: Érdemes éveket várni valakire?

Grafika: Dániel András

#126480-as súgás: Ez egy hülyeség. De ha szenvedni akarsz, csak hajrá.

#126482-es súgás: Felesleges. Telik-múlik az idő, semmi sem garantált. Ő mit csinál? Éli világát, gondolom én. Te pedig gubbasztasz otthon a szobád sarkában, őutána pityeregve? Mit ér ez? Semmit. Érezd jól magad, éld az életed, ne várj senkire, akinek jönnie kell, az majd úgyis megjelenik az életedben.

#126485-ös súgás: Úgy is lehet várni, hogy az ember nem otthon ül befordulva és bőgve. Ha szerinted megéri, akkor várj, de ha közben akadna más, akivel jól megvagy és minden passzol, akkor ne habozz! Pozitívan állj hozzá, és meg fog jönni a lehetőség.

#126511-es súgás: Engedd, hogy megtörténjenek veled a dolgok, az események.

#126524-es súgás: Aha, előfordulhat, hogy vársz rá, és egyszer csak szabad lesz és összejöttök. De nem úgy, hogy rágörcsölsz és csak rá vársz, de nem kell megszakítani mindenféle érintkezést, bejöhet.

Súgó: Szabad ő. Csak pénztelen és kisebbségi komplexusa van. Nem találkoztam még pasival, aki ettől ennyire begörcsölne. De ő igen. Nem a szívvel van a gond. A büszkeségével, vagy mivel.

#126530-as súgás: És meg akarod várni, míg lesz pénze és elmúlik emiatt a komplexusa, vagy hogy gondoltad? Ne haragudj, ez marhaság. Nekem volt szegény pasim, kettő is, és attól még képesek voltak velem járni. Valamit igen bemagyarázott neked, vagy te magadnak.

#126571-es súgás: Ne vesztegesd az éveidet, könyörgöm! Tényleg rohadt rövid az élet! A vonzás meg duma.

a: Vagy kamuzik, vagy nagyon gyáva, vagy nagyon büszke! Ne várj rá! Nem őszinte, az biztos! A bevonzás nem azt jelenti, hogy kivonod magad a forgalomból, hanem azt, hogy elhiszed, hogy meg fog történni. Így a tetteiddel is elősegíted a bekövetkeztét!

#127024-es súgás: Ne várj rá! A dolgok általában akkor történnek meg, amikor nem görcsösen akarja az ember. Én is voltam olyan szituban, mint te. Pont akkor jött hozzám, amikor már nem foglalkoztam vele, éltem az életemet. Viszont szerencséje volt, mert pont akkor nem volt senkim, és megadtam az esélyt magunknak.

róz: Csatlakozom, én is azt hiszem, hogy az a legjobb, ha egyszerűen csak éled az életed, lazán, aztán aminek jönnie kell, az úgyis beüt. Vagy az ő, vagy egy másik társ személyében.

A hét szexkérdése: Érdemes éveket várni valakire?

Szerelmesen az orgazmus is eljön?
Újra összejönni az exszel: jó ötlet?

Mit tehet egy férfi, ha felesége elutasítja a szexet?

Undorító az orális szex?

Sok a heti két szex?

Házasságból nyitott kapcsolat? Tessék?

Hogyan nyomd el a vágyat?

Ciki, ha 20 évesen szűz vagyok?

Miért nem akarjuk tudni, hogy a szüleink is szexelnek?

A házassághoz kell szerelem?

Orgazmus nélkül elhagynád a párod?

Ki kezdeményezze a szexet?

Tíz év után feldobható a szex?

Visszafogadnád, ha egyszer már elhagyott?

„Feleségem terhes, szexelni nem akar!”

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top