
Bujálkodás közbeni falatok: Akár közvetlen szex előtt, itt is a könnyen emészthető, frissítő, viszont az ízek orgiáját nyújtó ételeket javaslom. Mivel falatokról beszélünk, nem pedig egy éhes ember elé tálalt bőséges vacsoráról, így kisebb adagokról, épp csak kis kóstolókról, ízlelőbimbó-felhergelésről van szó. Íme! Jöjjön a csokikrém.

Hozzávalók:
• 25 dkg jó minőségű, lehetőleg 75-80%-os kakaótartalmú keserű csoki
• 2-3 evőkanál (kb. 3 cent) zsíros tejszín
• 4 tojás
• 1 zacskó vaníliás cukor
• csilipor
• ízlés szerint barna cukor
Elkészítés:
Fogjuk, kérem szépen, nagy tisztelettel a csokoládét, és kisebb darabokra törve olvasszuk meg gőz fölött. Közben szépen kevergessük. Amikor már teljesen krémessé olvadt a csoki, adjuk hozzá a tejszínt, és húzzuk le a tűzről. Válasszuk szét a tojásokat, a sárgáját keverjük bele a már meglévő/alakuló krémbe. A keményre vert habba tegyük bele a vaníliás cukrot, majd az egészet szép óvatosan forgassuk bele a csokimasszába, és szórjunk hozzá annyi csiliőrleményt (legjobb, ha kőmozsárban mi magunk törjük össze előtte a megszárított csilit, mert akkor intenzívebb az ereje), amennyit ízlésünk diktál. Ha szeretnénk, hogy az egész édesebb legyen, akkor ízlés szerint egy kis cukor is mehet bele. Porciózzuk ki edénykékbe vagy poharakba, majd tegyük a hűtőbe. Minél tovább hagyjuk állni, annál jobban besűrűsödik.
A recept Soma Mamagésa Afrodiziákumok című könyvéből való.
![]() |