Szex

Őrült vakrandi a legújabb trend

Nem az a lényeg, hogy milyen filmekre buktok, hanem az, mikor értek rá. Különös mobilalkalmazást indított egy népszerű társkereső.

Őrült vak randi a legújabb trendEmlékeztek még a New York-i társkereső cégre, amelyik kizárólag vékony nőket engedett a villámrandi partikra? Nos, ez esetben mindegy, hány kiló vagy, milyen színű a szemed, milyen filmeket szeretsz vagy mi a kedvenc időtöltésed. Az egyik népszerű külföldi társkereső oldal egy olyan mobilalkalmazást indított, ahol csupán annyi a lényeg, hogy mikor érsz rá. Letöltöd az „Őrült vakrandi” nevű alkalmazást, beírod, hogy mondjuk kedd este nyolckor ráérsz, sőt még azt is kiválasztod, melyik bárban találkoznál. Aztán már csak várod a randit, és azt, hogy találjanak neked valakit, aki pont akkor és pont ott ér rá, amikor te.

Hogy azért a randipárok felismerjék egymást, a különös vakrandi előtt megkapod a kiválasztott profilját, így láthatod a fényképét, de akkor már késő meggondolni magad. A randi után pedig – mindenki döntse el, hogy ez tetszik-e neki vagy sem a megoldás – ha jól érezted magad, adhatsz úgynevezett kudokat, krediteket a partnerednek, és minél több ilyet összegyűjtesz, annál nagyobb esélyed van, hogy a jövőbeli randiknál téged javasol majd a rendszer másoknak…

Ha szeretnél izgalmas úton-módon ismerkedni, találj nálunk párra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top