Szex

18+: Orális nyelvlecke férfiaknak

A nők zöme szereti az orális szexet, a férfiak pedig nagyon jól teszik, ha nyelvtechnikájukat folyamatosan fejlesztik. Van pár hasznos tippünk.

Elég a barátnők körében bedobni a témát, és kiderül, a férfiak többsége nem túl lelkes, ha orális szexről van szó, illetve sokan ugyan szó nélkül csinálják, de nem nagyon tudják, mit, hol, hogyan, mennyire. Persze butaság volna általánosítani, a péniszkényeztető technikák után inkább jöjjön pár hasznos tipp a férfiaknak:

1. A punci anatómiája

A két szokványos pózt (a nő a hátán fekszik és terpeszt, és a 69-es) érdemes lenne lecserélni néha, amiben óriási segítséget nyújt, ha a férfi megismerkedik a női nemi szerv milyenségével. A férfiak zöme ugyanis nem nagyon tudja, hogy pontosan mit rejt az a misztikus szerv, ami elé tárul, és a lehető legegyszerűbb megoldáshoz folyamodik: “ventilátor” bekapcsol és kever, amerre csak tud.

Orális nyelvlecke férfiaknak


2. Gyakorlás a tudás anyja

Bár sokan azt merik állítani magukról, hogy orális szexben páratlanok, érdemes picit szerényebben hozzálátni a műfajhoz, egyik test sem egyforma, a használati utasítás pedig csakis a partnertől szerezhető be.

3. Kötelező bevezető

Nem kell bizonygatni, hogy a szexben az előjáték legalább annyira fontos, mint maga a közösülés, sok nőnél ez olyannyira elhagyhatatlan, hogy enélkül az orgazmusig sem tudnak eljutni. Emiatt nem szabad egyből a csiklónál indítani, messzebb kell kezdeni – például a nyaknál vagy a lábujjaknál. A női test csordultig van erogén zónákkal, a has, a köldök, a belső comb, a fülek, a gerinc vonala csak néhány azok közül a területek közül, melyek izgatása csodákat rejt, és mielőtt a nyelv beveszi a legérzékenyebb területet, érdemes nagyokat körözni körülötte.

4. Nedvesség

Az orális szex alapja a síkosság, amit ha nyállal nem lehet biztosítani, érdemes egy pohár vizet, ízesített síkosítót bekészíteni, vagy a már nedves hüvelyből egy kis nedvvel benedvesíteni a területet. (A szúrós borosta, a szárazságtól karcos száj az orális szex ellenségei).

A(z) “Szereted az orális szexet?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Milyen hülye kérdés ez! Persze, hogy szeretem!

5. Jelbeszéd

A nő hangja, nyögése, légzése, mimikája, testbeszéde az izgalmi állapot jelzői, érdemes néha felpillantani. A test ritmusa azt is elárulja, hogy a gyors vagy a lassúbb mozgást kívánja-e, abból pedig, hogy csípőjét mennyire szorítja a férfi nyelvéhez, illetve mennyire tolja el magától, hamar kiderül, hogy az erős vagy a gyenge izgatást élvezi. A nők egy része fájdalmasan éli meg a csikló direkt stimulálását, míg mások alig éreznek valamit, ha nem oda koncentrálódik az aktus.

6. Lazaság

Az sem mindegy, hogy a férfi arcáról mi olvasható le aktus közben. Az érzelem nélküli tekintet, a fintor, az erőlködés, a túlzott koncentráció vagy az unottság remek vágyölők – jobb inkább kihagyni a nyelvmunkát és más technikát választani. 

7. Nyelvhegy

Első körben a nyelv hegyével, finom, apró vonalakat rajzolva érdemes elkezdni a punci feltérképezését úgy, hogy az ajkak ne érintsék a területet. Előbb a nagy, majd a kisajkak mentén érdemes tapogatózni, és a csikló körül finoman körözni. A felderítő út következő állomása a hüvely bejárata legyen – behatolás nélkül.

8. Csókok

A folytatás pofonegyszerű, pont úgy kell csinálni, mint csókolózás közben… Érdemes észben tartani, hogy a punci az egyik legérzékenyebb terület, ezért harapni, szívni nem ajánlott, kivéve persze akkor, ha valaki a fájdalomtól indul be. Fontos, hogy a mozdulatok kövessék a nő igényeit, a lassúbb, nyálasabb, érzékibb nyelvcsapások az ajkak puhaságával kombinálva hatásosabbak, mintha csak a nyelv dolgozna. A területet lehet finoman, vákuumszerűen szívni, szopogatni.

9. Hűtés

Külön izgalommal jár az intim terület hűtése, amit egyszerűen  úgy lehet elérni, ha az összenyálazott területet megfújjuk párszor. (Aki ennél is messzebb akar menni, az aktus előtt elszopogat egy orális szexhez tervezett cukorkát, vagy ehető síkosítóval keni be a területet). 

10. Gát és popsi

Aki nem ódzkodik tőle, a hüvely bejárata után lejjebb is csúszhat, a gát és a popsi területei felé.  

11. Tempó

Az izgalom és a csúcs közeledtével nem szabad gyorsítani a tempót, ugyanabban a ritmusban kell folytatni a kényeztetést. A kedves punciját persze orgazmus után is tovább lehet kényeztetni, egy kis szünet után akár egy újabb kör is jöhet. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top