Szex

Az erotika fényei – Így világítsd be a hálót szex előtt!

Nem kell világítástechnikai szakértőnek lenni ahhoz, hogy tudja az ember, jobb, ha a nagyvillany helyett a gyertya mellett teszi le a voksot, a túl sok fény ugyanis igazi vágykiller, pláne azoknál, akik szívük szerint sötétben szerelmeskednének. Ezt elkerülendő, érdemes gondosan megtervezni a háló megvilágítását. Van pár tippünk, hogyan!

A kellemes fényviszonyoknak köszönhetően könnyebben ellazulunk, és figyelmünk sem kalandozik ide-oda – ami ugye szex során nem egy mellékes tényező. Érdemes hát komolyan venni a világítás kérdéskörét!

Az erotika fényei - Így világítsd be a hálót szex előtt!

 
1. Ne vidd túlzásba, egyedi pontokat világíts meg!

Fogd az asztali, az olvasó- vagy az állólámpát, és ha szerkezete engedi, fordítsd egyszerűen a fal, a szobanövény vagy egy festmény felé! Ezzel kellemes hangulatot kölcsönözhetsz a szobának, nem beszélve arról, hogy ezzel a módszerrel a figyelmet is eltereled a szoba kevésbé esztétikus részeiről, például egy foltos falról, a rozoga könyvespolcról.

2. Ne verd magad költségekbe!

Nem kell a meleg fényű és a színes izzó, a színekkel ezek nélkül is lehet játszani: tedd a lámpát az ágy alá, ha sejtelmes fényt akarsz; de ha pulzáló színekre vágysz, fordíts a tévét a fal felé és vedd le a hangot! Színes kendőkkel csak óvatosan takard le a lámpákat – ennek a megoldásnak elég gyakran lángolás a vége.

Így világítsd be a szobát szexhez


3. Oldalról világíts!

Aki azt szeretné, hogy teste a lehető legideálisabb módon kapja a fényt, az oldalirányú megvilágításban gondolkodjon! De ebben az esetben is tompa fényforrásunk legyen!

4. A jolly joker

A gyertyával mellélőni nem nagyon lehet! Használj színes (piros, zöld) üvegből készült gyertyatartókat, ezek pillanatok alatt átszínezik a szobát! 

Így világítsd be a szobát szexhez

 
5. Romantikázz lampionnal!

Bár egy pasilakásban nem feltétlenül mutat jól, minimálban igenis szép, amiért minden nő hálás lesz, nemcsak romantikus lesz tőle a hangulat, de a test finom megvilágítását is lehetővé teszi. 

Így világítsd be a szobát szexhez


6. Vedd elő a karácsonyfaizzót!

Szintén nem tartozik a legdrágább fényforrások közé a karácsonyfaizzó, ami bájosan feldob egy-egy szobarészletet. Túlzásba vinni ezt sem érdemes, a kevesebb gyakrabb több.

Így világítsd be a szobát szexhez

 
7. Játssz az árnyékokkal!

Keress olyan lámpaburát, sablonokat, amikkel árnyékot tudsz varázsolni a falra! Ha mozgó árnyakat akarsz, gyertyában gondolkozz!

Így világítsd be a szobát szexhez

 
8. Kreatívkodj!

A DIY, vagyis a Csináld magad! műfaj nagyon felkapott mostanság, se szeri, se száma a kreatív ötletcsodáknak, amelyekkel feldobható a hangulat, és extrém kézügyességet sem igényelnek. 

Így világítsd be a szobát szexhez

9. Vesd be a tükröt!

A szexben a tükör az egyik létező leghasznosabb kellék: persze nem kell egyből a tükör előtt szerelmeskedni, pont elég, ha egy gyertyát elé teszünk. 

Az erotika fényei - Így világítsd be a hálót szex előtt!

 
Ezt már olvastad?

Ilyen az igazán szexbarát hálószoba
Ilyen egy erotikus bútor
Szexbútorokkal rendezték be lakásukat…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top