Szex

Segítség! Hogyan kérjem meg a kezét?

Lánykérésre nem könnyen szánják rá magukat a férfiak, ám ha mégis elhatározták a dolgot, még mindig jön a nagy kérdés: hogyan történjen a dolog?

Általában az válik be leginkább, ha a férfi kerüli a sablonokat, és a lánykérést romantikus eseménnyé teszi. A nők többsége kislánykora óta álmodozik arról, vajon ki lesz majd a vőlegénye, hogyan tartják majd az esküvőjét és miként kérik meg a kezét. Az okos férfi, aki valóban szeretné valóra váltani kedvese álmát, kipuhatolja a családi körben, hogy választottja fantáziájában hogyan él ez a jeles alkalom, és igyekszik ezt megvalósítani. Az is sikeres és emlékezetes lehet, ha a nő hobbijára vagy valamelyik közös kedvtelésükre igyekszik “felfűzni” a lánykérés eseményeit egy alaposan kigondolt forgatókönyv alapján.

Kreatív lánykérésBármennyire is régimódinak tűnik, a nők még ma is olvadoznak a romantikától és ezt (is) határozottan igénylik a párkapcsolatukban és annak fontosabb eseményein. A lánykérés alapszabálya tehát, hogy romantikus és szívhez szóló legyen. Azonban hiába jönnek szívből a szavak, ha azok mellé a körítés nem eléggé kimunkált.

Ha bajban vagy, bízd magad profikra

Előfordul, hogy szegény vőlegényjelölt tudja, mit szeretne mondani, de a körítés, a forma tekintetében ötlet híján van. A hagyományos térdelős, rózsaszálas lánykérést idejétmúltnak tartja, de igazán jó, kreatív megoldás nem jut eszébe, vagy ha van is elképzelése, a kivitelezéshez segítőtársakra van szükség. Ilyenkor jönne jól egy profi, akik nem csupán ötletet ad, de meg is szervezi a sorsdöntő eseményt. Lázár Dorka, a Meglepkék.hu munkatársa szerint a nők 73 százaléka bár boldogan mondott igent a lánykéréskor, mégis csalódtak párjuk fantáziátlanságában, de ez az arány sokkal jobb lehetne, ha a férfiak mernének és tudnának kitől segítséget kérni.

Márpedig van segítség, hiszen Magyarországon is akad kifejezetten erre a célra alakult vállalkozás – Amerikában ezek már külön kis iparágat alkotnak –, amely végigkíséri a férfit a nő beleegyezéséhez vezető rögös úton. Legyen szó égre-földre szóló repülős, ejtőernyős lánykérésről, fehér lóval és rózsasziromesővel díszített eseményről vagy trükkös meglepetésről, a lánykérések lebonyolítására berendezkedett cégek elintézik, hogy még egy romantikára kevésbé hajlamos vőlegény is életre szóló élményt szerezzen párjának.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top