Szex

18+: “Ez az oldal nemcsak a szexről szól…”

Az online prostitúciót sokan sokféleképp tálalták már, legutóbb egy olyan site-ra bukkantunk, ahol huszonéves lányok ajánlják fel odaadó, őszinte barátságukat – miközben egy szál tangában gyúrják melleiket.

“Helló! Cassidy vagyok, és csak érted vagyok itt! Egy elszánt nő vagyok – piszkos fantáziával, velem el tudsz menekülni a hétköznapok realitásából. A fantáziád én leszek. Nemcsak szexuálisan húzlak fel, de az az ember lehetek az életedben, aki őszintén beszélget is veled. Hamar rá fogsz jönni, hogy egy nagyon őszinte lány vagyok. Ne késlekedj! Egy nyitott könyv vagyok, csak kérned kell. Alig várom, hogy találkozzunk, és elkezdődhessen a buli. Köszönöm, hogy időt szántál arra, hogy megismerj” – olvashatók a fenti sorok egy internetes közösségi site-on, ahol megannyi csinos, fiatal lány a barátságát ajánlja fel az odatévedő magányosoknak. 

18+:

Pillanatkép az oldalról

 

Persze tíz másodperc alatt, de minimum a bemutatkozó videóból is lejön, ez az oldal is az online prostitúció egy felülete, azzal a különbséggel, hogy itt a lányok azt próbálják elhitetni, hogy nemcsak webszex, de barátság is születhet a virtuális ismerkedésből – ami nem mellesleg fizetős. 

18+:

 

Barátság extrákkal

“Ez az oldal nemcsak a szexről szól, rengeteg fiú és lány keres barátokat – magyarázza az EnglishRose23 fedőnév alatt játszó performer, egy 25 éves édesanya. – Sokan vannak közülük, akik gyászolnak, vagy egyszerűen csak el akarnak menekülni a mindennapokból, a munkahelyi stressz elől, unatkoznak – és egész egyszerűen csak élvezni akarják egy lány társaságát, ami teljesen normális. Nem ítélek meg senkit sem, én bárki számára rendelkezésre állok, nők is kereshetnek.” Egy másik performer szintén bevallja, az oldal nem feltétlenül egy ártatlan közösségi portál, de: “az emberek nem akarnak állandóan a szexről beszélgetni, de ha mégis, sokkal jobb, ha az ember ezt egy olyan emberrel teszi, akihez kötődik”.

Teljesen igaz, pláne akkor, ha ennek a baráti kötődésnek komoly tarifája van. Aki komolyan veszi a barátkozást, akár 55 ezer dollárt (kb. 12 millió forintot) is meg tud keresni egy évben. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top