Szex

Hallgasd meg ezt az erotikus regényt, Pokorny Lia előadásában – videó

Hallottad már Pokorny Liát, ahogyan egy erotikus regényből olvas fel részletet? Nem? Akkor ezt a videót mindenképpen látnod/hallanod kell!

Különleges vállalkozásba fogott Lakatos Levente. Az Aranykönyv-díjas fiatal író Pokorny Liát kérte fel, hogy új erotikus regényének, A tiltás gyönyörének három pikáns részletét tolmácsolja saját értelmezésében az olvasóknak. Most az egyik részletet az NLCafén nézhetitek meg.

“Pokorny Liát az ország egyik, ha nem a legjobb színésznőjének tartom, és nagyon boldog vagyok, hogy vállalta ezt a rendhagyó szerepet még úgy is, hogy közben premierre készül. Ezeknek a soroknak különleges tartalmat ad, hogy a helyenként igencsak forró, pikáns részleteket az ő hangján jellegzetes hallhatják az olvasók. Lia számomra a nagybetűs NŐ, gyönyörű, titokzatos, tehetséges, és lehengerlő a kisugárzása. Szabályszerűen zavarban voltam előtte a forgatáson, pedig engem nehéz zavarba hozni” – mesélte Lakatos Levente.

Szigor 1. rész – A tiltás gyönyöre
“Átkozottul szenvedélyes”

Az egykor kicsapongó életet élő Liza évekkel ezelőtt lemondott a saját boldogságáról és testi vágyairól, amikor – befolyásos apja utasítására – látszatkapcsolatba kezdett Sándorral, a fiatal, jól nevelt és szépreményű politikussal. A külvilág a tökéletes párt látja, Liza pedig úgy gondolja, a cél érdekében képes lesz a színlelésre és az önmegtartóztatásra.
Egy lánybúcsún azonban találkozik egy sármos idegennel, aki már az első pillanatban lángra gyújtja, és ezzel elindul a lavina. Liza nem akar és nem tud ellenkezni sorsával, az oly sokáig viselt álarc összetörik, ő pedig pillanatok alatt belesodródik élete legszenvedélyesebb és legveszélyesebb kalandjába… Csak egy apró lépés választja el attól, hogy romba döntse saját, jól felépített látszatéletét és az apja politikai hírnevét. A kőkemény tekintetű nőcsábász, Szentesy Igor, becenevén Szigor, keresett reklámszakember. Ért a szavakhoz és az asszonyokhoz, politikai propagandistaként minden zárt ajtó és minden női comb kitárul előtte. Nem bírja, ha ellentmondanak neki, sem a munkájában, sem az életben. Lizát elvarázsolja a férfi határozott és kemény fellépése, ám hogy kinek van nagyobb hatalma a másik felett, még nem dőlt el…
Liza és Szigor őrült vágyaiktól hajtva félelmetes játszmába kezdenek, de vajon melyikük a dörzsöltebb játékos ezen az erotikus sakktáblán? Mennyit érnek a titkok? Megéri-e gyilkolni értük? Mindez kiderül a Szigorból.
Az Aranykönyv-díjas Lakatos Levente a Bomlás, a Szeress jobban! és számos egyéb sikerkönyv szerzője eddig kizárólag e-könyvben kiadott népszerű sorozata most vadonatúj részekkel kiegészítve végre papírkötésben is a rajongók kezébe kerülhet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top