Szex

Ezek a szexpartner keresők leggyakoribb buktatói

Van az úgy, hogy nem csak a férfiak, de mi, nők is egyszerűen nem vágyunk másra, csak a puszta testiségre. Nem kell a kötődés, a kötöttségek, csak egy önfeledten együtt töltött órácska, ami csak a gyönyörről szól.

Lehet ez teljesen spontán döntés eredménye, egy barátnőkkel átmulatott éjszaka közepén, mikor szembejön a bárpultnál valaki, akivel egyszerűen működik a kémia. Többet viszont nem szeretnénk, nem kell a féltékenység, nem kellenek a telefonok és az üzenetek.
De lehet egy hosszú kapcsolat utáni életszakasz is, mikor igazán szeretnénk felejteni, jól érezni magunkat bonyodalmak nélkül. A net tele van szexpartnerkereső oldalakkal, de hogyan válasszunk, hogy elkerüljük az igazán rizikós helyzeteket?

Mennyi az igaz a szexpartnerkereső oldalakon?

Ha az online társkeresőkre igaz, hogy a regisztráltak nagy százaléka állít valótlant életkorára, súlyára vagy egyéb kvalitásaira vonatkozóan, akkor ez a szexpartnerkereső oldalakon hatványozottan jellemző. Itt ugyanis eleve nem a tartós kapcsolatok miatt vannak jelen sem a férfiak, sem a hölgyek, így még kisebb a lebukás veszélye. Persze a szexuális teljesítményre, vagy az altesti méretekre vonatkozóan nem érdemese nagyot mondani, hiszen az elég hamar kiderül. Ha viszont összejön a dolog, és passzoltok szexpartnereddel, akár évekig tartó, kötöttségektől mentes kapcsolat is lehet belőle.

A szexpartner keresők leggyakoribb buktatói

A szexpartnerkereső buktatói

  • Nem csak egyedülállók vannak a regisztráltak között. Sőt, a szexpartnerkereső oldalakon regisztrált férfiak nagyobb százaléka párkapcsolatban él. Ha tehát nem szeretnél szeretői státuszt, kerüld el ezeket az oldalakat.
  • A szexpartner keresők között sokfajta ember lehet, ezért minden esetben, mikor ismeretlennel tervezel légyottot, szólj barátaidnak vagy ismerősödnek, hogy mikor hová mész. Elég, ha csak annyit mondasz, hogy randid lesz.
  • Ha bármelyik fél többet akar. Ha szexpartnerkereső oldalon regisztrálsz, akkor ne kezdj el hófehér esküvői fátyolról álmodozni az első szex után. Persze még esküvő is lehet belőle, ha úgy alakul, de alapvetően egyikőtök sem ezért regisztrált ezen az oldalon. Így megvéded magad a felesleges csalódásoktól.
  • Nem biztos, hogy a szexpartnerkeresőn állandó szextársra lelsz, hiszen sok férfi éppen a változatosság miatt keres itt szexpartnert.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top