Szex

Új módszert találtak a pénisz méretének növelésére

Akár hét centiméterrel is növelheti a pénisz hosszát egy új plasztikai eljárás.

Új eljárást kísérleteztek ki a plasztikai sebészek a férfi nemi szerv méretének növeléséhez. Ehhez már egy bevett eljárást fejlesztettek tovább: a páciens saját, őssejtekkel dúsított zsírszövetét injekciózzák vissza a péniszbe.

A Mirror cikke szerint a plasztikai sebészet új korszakba lépett ezzel az eljárással: a nőknek nagyobb melleket, kerekebb feneket, a férfiaknál pedig akár 7 centiméterrel nagyobb hímvesszőt eredményezhet az őssejtes zsírbeültetés.

Ez is érdekelhet Megnézem

Az eljárás alatt a pácienstől zsírleszívás alatt nyert őssejtekkel dúsítják fel a visszainjektálandó zsírszövetet, amit több fázisban injekcióznak vissza a péniszbe. Az orvosok szerint az eljárás így fokozatos és biztonságos, és be sem kell feküdni hozzá.

Az orvosok szerint a beültetett őssejtek hatására saját szövetek indulnak majd növekedésnek, méghozzá úgy, hogy nem kell félni azok kilökődésétől. Az eljárás még gyerekcipőben jár, hosszú távú hatásait és esetleges veszélyeit még komoly kutatásoknak kell vizsgálniuk.

Ennek ellenére Mark Hall, egy brit őssejtbank vezetője szerint nagy lesz a kereslet az eljárásra, amelyet 5000 font (1,7 millió forint) körüli összegért végeznek majd el a plasztikai sebészek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top