Szex

Műhiba miatt dinnyenagyságúvá duzzadt a herezacskója

A 43 éves férfi csak egy rutinműtétre feküdt be a kórházba, ám élete legrosszabb 2 hete következett.

Dinnyenagyságúvá duzzadt egy indiai férfi herezacskója, miután egy operáció során véletlenül belevágtak. A 43 éves páciens egy rutinnak számító műtétre feküdt kés alá – egy fájdalmas, 2 éve húzódó, húgyúti fertőzése kezelése céljából az indiai Lucknow egyetemi kórházában.

Forrás: ladbible

Az eljárás során egy korábban behelyezett katétert akartak eltávolítani a beteg testéből, mert arra jöttek rá, hogy a csövek miatt mellékvesebetegség alakult ki, s okozza a férfi panaszait. Az orvosok úgy döntöttek, hogy a péniszén keresztül veszik ki a csöveket. Szikét ragadtak, hogy eltávolítsák a hegszövetet a péniszéből, ekkor azonban a férfi heréje váratlanul nagy mennyiségű testfolyadékkal kezdett megtöltődni, s az ödéma rövid időn belül akkora lett, mint egy görögdinnye.

Forrás: ladbible

Forrás: ladbible

A duzzanat csak 2 nap után kezdett apadni, de a szerencsétlenül járt férfinak, akinek a testéből időközben a katétert is el tudták távolítani, még legalább 10 napba telt, amíg felépült. Addigra lett újra normális méretű a herezacskója.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top