Szex

31 kilós herezacskója keserítette meg az életét, sorsfordító műtét segített rajta

Az orvosokat is megdöbbentette az eset.

Hatalmasra duzzadt herezacskója keserítette meg egy brit férfi életét. Dan Maurer 12 éven keresztül nem tudott szexuális életet élni, és az olyan hétköznapi dolgok is komoly gondot okoztak neki, mint például a mosdó használata. A férfi először arra lett figyelmes, hogy enyhén megdagadt a herezacskója, ahogy azonban telt-múlt az idő, a duzzanat folyamatosan nőtt. Orvosai is tanácstalanul álltak az eset előtt. Végül 2015-ben műtötték meg, amikor már 31 kilogrammot nyomott a duzzanat.

Maurer a műtét előtt nyilatkozott az állapotáról. Akkor azt mondta, fogolyként érzi magát a saját testében, a lába között hordott „súlyról” pedig azt nyilatkozta: olyan, mintha folyamatosan három bowlinggolyót cipelne magával.

Folyamatos fájdalmaim vannak, a súly a hátamat is megviseli, úgyhogy nagyon nehezen mozgok

– mondta.

Mint kiderült, Maurer állapotát nyiroködéma okozta. Ez a nyirokrendszer elégtelensége miatt fellépő probléma, amikor fehérjedús folyadék lép ki a szövetek közötti térbe. Ez okozta nála a herezacskó extrém megnagyobbodását, miközben a pénisze és a heréi normális méretűek maradtak.

A férfi a GoFundMe nevű közösségi finanszírozási oldalon gyűjtött pénzt a sorsfordító beavatkozásra. A 14 órás műtétet végül egy kaliforniai specialista, Dr. Joel Gelman vállalta el 2015-ben. A műtét sikeres volt, és azóta a hírek szerint rengeteget javult Maurer élete.

Egészen jól érzem már magam. Még mindig fogynom kell, de a súlyommal egész életemben problémáim voltak. Köszönöm mindenkinek, aki segített abban, hogy kapjak egy második esélyt is az élettől!

– írta a férfi négy hónappal ezelőtt. 

(Unilad)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top