Szex

A szexrobotok jót tesznek a párkapcsolatoknak

Egy kanadai tudós szerint a szexrobotok nem hogy rombolnák a párkapcsolatokat és a házasságokat, hanem egyenesen építik azokat.

A szexrobotok használata jelentősen javítja a párkapcsolatokat, illetve a házasságokat – állítja dr. Marina Adshade kanadai techtudós, aki szerint ezek a robotok olyan fontos részévé válhatnak a házaséletnek, mint például a mikrohullámú sütő.

„A valóság az, hogy a házasság mindig is a technológia változásainak mentén fejlődött” – fogalmazott a tudós egy cikkében.  

A háztartási gépek például kevésbé időigényessé tették a házimunkát, ami jót tett a házaséletnek.

Sokan úgy vélik, hogy a szexrobotok elterjedése a házassági ráták csökkenését eredményezi majd azáltal, hogy az egyedülálló férfiak inkább a szexrobotokhoz fordulnak, ahelyett, hogy hús-vér partnert keresnének. Dr. Adshade szerint azonban inkább a válási rátákat csökkenti majd, ha a házasságok felszabadulnak a szexualitás nyomása alól, és „magasabb minőséget” érnek el.

Fotó: Profimedia

A doktor meglátása szerint a szexrobotok hozzásegíthetik az embereket ahhoz is, hogy megfelelőbb partnert találjanak, ugyanis nem az lesz az elsődleges szempont, hogy a felek szexuálisan kompatibilisek lehetnek.

Mindemellett a technológia kedvez majd a nem konvencionális párkapcsolatoknak, házasságoknak is, például két heteroszexuális nő vagy egy homoszexuális férfi és egy nő is alkothat majd családot és nevelhet gyerekeket úgy, hogy a beállítottságuknak megfelelő szexuális igényeiket nem a partnerrel, hanem a szexrobottal tudják kielégíteni.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top