Szex

Természet, szabadság, meztelenség: nézd meg, hogyan élnek a vérbeli hippik!

Nem tudom, milyen lehet a városból teljesen kiszakadni, a természetben feloldódni, a testi lelki szorongásoktól megszabadulni, a pillanatban élni, Denis Vejas fotóinak köszönhetően azonban el tudom már képzelni.

A fotós egy hippitalálkozóba – European Rainbow Gathering – csöppent Szerbiában, és kamerájával együtt elmerült a szabadság és a szeretet érzésében. 

A találkozó mögött nincs szervezés, nem kell belépőt fizetni, adakozni lehet, aki részt akar venni az eseményen, egyszerűen mindenből kiveszi a részét: főz, takarít, zenél, meditációt és jógát tanít. 

Az első ilyen hippitalálkozót még 1972-ben szervezték Coloradóban, ahova több mint 20.000 ember érkezett. Ekkora tömegre senki nem számított akkor, mindössze egy pár napos összejövetelt terveztek, hogy szeretetben, békében imádkozhassanak a világbékéért. Az első találkozó után persze nem volt megállás, a szerveződés pedig Európát is elérte. A helyszín mindig a városoktól messze van, a résztvevők színes kövekkel, kavicsokkal jelzik, hogy merre kell menni. 

Megnézem
Összes kép (1)

via juxtapoz 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top