nlc.hu
Szex

Gillian Anderson tudni akarja, mi kell a nőknek az ágyban

Gillian Anderson a nők szexfantáziáira kíváncsi

A színésznő a Sex Education című sorozatban egy szókimondó szexterapeutát alakít, aki a jelek szerint magánemberként is erőteljesen inspirálta.
Gillian Anderson

Az X-aktákból, újabban pedig a Netflixen látható Sex Education című sorozatból ismert Gillian Anderson nem mindennapi felhívással fordult a nőkhöz: azt kérte, hogy írják meg neki a „legszemélyesebb vágyaikat”.

„Nőként tudjuk, hogy a szex többről szól, mint a szex, de sokan közülünk nem beszélnek róla. A legmélyebb, legintimebb félelmeink és fantáziáink elzárva maradnak bennünk. Egészen addig, amíg valaki nem jön a kulccsal. Nos, itt a kulcs. Egy könyvet állítok össze a hozzám írt névtelen leveleitekből. Egy könyvet, amely azt vizsgálja, hogyan gondolkodnak a nők a szexről, mert a szex a nőiességről és az anyaságról, a hűtlenségről és a kizsákmányolásról, a beleegyezésről és a tiszteletről, a tisztességről és az egyenlőségről, a szerelemről és a gyűlöletről, a gyönyörről és a fájdalomról szól” – mondja az Instagramon közzétett videóban, amire a hvg.hu figyelt fel.

A résztvevők egy titkosított oldalon keresztül küldhetik be a leveleiket a „kedves Gillian” címzéssel. „Nyissuk meg együtt ezt a beszélgetést, és hozzunk létre valami revelatívat” – biztatta a nőket. A levelekből és az azokban leírt fantáziákból könyvet fognak írni, aminek a szerkesztésében Anderson is részt vesz.

Fotó: Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top