nlc.hu
Szex

Üzentek szomszédjai a túl hangosan szexelő tordai nőnek

Túl hangosan szexel, szomszédjai összefogtak ellene

Egy üzenetben jelezték neki, hogy legyen egy kicsit csendesebb szex közben.

Szomszédjai szerint túl hangosan él nemi életet egy nő Tordán, ezért úgy döntöttek, kitesznek egy cetlit az ajtajára. Az ajtóra ragasztott papíron többek között felhívják a figyelmét arra, hogy betelt náluk a pohár.

A szomszédok szerint a nő nem csak éjjel, hanem nappal is rendszeresen hangoskodik, nyögései, sikoltozásai pedig az egész tömbházban hallatszódnak, és mivel itt gyerekek is laknak, ezért arra kérik, hogy legyen csendesebb.

Férfi kopogtat egy ajtón

Képünk csak illusztráció (Fotó: Profimedia)

Tavaly júliusban Szászfenesen történt egy hasonló eset, amikor egy pár éjszakánként rendszeresen felébresztette a tömbház lakóit hangos szeretkezésével. Az esetről egy videó is készült, amit az egyik felháborodott szomszéd készített.

A szeretkező pár egyik közeli hozzátartozója szerint a szomszédok rosszindulatúak és irigykednek, a problémát ugyanis megoldhatták volna úgy is, hogy szólnak a hangoskodóknak és nem nyilvánosságra hozzák a hangok miatt rögzített videót, írja a Maszol.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top