nlc.hu
Életmód

Mentőt hívtak a túl hangosan szexelő párhoz

Szerelmeskedő párhoz riasztotta a fővárosi mentőket az aggódó szomszéd

Segélykiáltásoknak vélte a kiszűrődő hangokat.
szex

Nem mindennapi történetről számolt be közösségi oldalán az Országos Mentőszolgálat. Mint írják, egy aggódó szomszéd kérte a mentők segítségét a hétvégén a 11. kerületbe, mert segélykiáltásokat hallott a mellette levő lakásból és hiába csengetett, nem nyitottak neki ajtót.

A mentősök perceken belül a helyszínre értek, ám ők sem tudtak bejutni a lakásba. Már éppen a tűzoltók segítségét kérték volna, amikor egy 25 év körüli, meztelen férfi nyitott ajtót. Kiderült, hogy segélykiáltásról szó sem volt, csupán a kedvesével túl hangosan szerették egymást.

A mentők ezek után megkönnyebbülve hagyták el a helyszínt. A jóhiszemű szomszéd azonban már közel sem volt ilyen megértő: komoly vitába keveredett a szerelmesekkel a hangoskodásuk miatt. 

Amúgy rengeteg társasházban szenvednek a túl hangosan szexelő pároktól, de mindenki másképpen reagál a problémára: a szomszédok olykor vicces, passzív-agresszív vagy éppen egészen kreatív üzeneteket hagynak nekik, ha éppen nem hívják rájuk a rendőrséget.

Kiemelt fotó: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top