nlc.hu
Szex

Plasztikafüggő osztrák nő

3 kiló szilikon van a testében, de még többet akar a plasztikafüggő nő

Nem bír leállni a plasztikával ez az osztrák nő, aki már így is 34,5 millió forintot költött műtétekre.

Kitty Ink, az osztrák tetoválóművész és modell mindig is nagy rajongója volt mindennek, ami extravagáns, különleges vagy túlzás. Legyen szó sminkről vagy testmódosításról, már régóta megszállottja ezeknek.

Olyannyira, hogy jelenleg 1050 köbcenti implantátum van egy-egy mellében, 560 köbcenti mindkét farpofájában, és úgy nagyjából 4,5 köbcenti az ajkaiban. Egészen mostanáig az átváltozása már körülbelül 34,5 millió forintba fájt neki – már ami a plasztikai műtéteket illeti.

És akkor még nem beszéltünk a rengeteg sminkről, kiegészítőkről és ruhákról, amiket beszerzett. Ez esetben az összeg kiszámolhatatlanná válik Kitty számára. „Az elérhető legnagyobb szilikonimplantátum van a fenekemben, mindkét oldalon 560cc, amit 2022 márciusában csináltattam meg. Ez volt minden beavatkozás közül a legfájdalmasabb, de megérte, mert imádom a gömbölyű popsimat” – magyarázta.

Kitty Ink

Fotó: Profimedia

Kitty azt is elmondta, hogy a jelenlegi mellméretét két műtéttel érte el: először instant egy 400 köbcenti nagyságú implantot tetetett be, ezt fejelte meg később az 1050cc-s mérettel. „Imádom nézni, ahogy nő a cicim, szóval ezt még folytatni fogom. A közeljövőben az 1500cc-s méretet szeretném megcélozni.”

A plasztikafüggő nőnek ezen kívül szálbehúzása volt az arca alsó részén és az álla körül, utóbbi részen zsírleszívást is kapott, hogy „extrán hegyes legyen az arcom”. A zsírleszívás egyébként egy olyan eljárás, ami Kitty testének több részét is érintette: a hasát, a combját, a csípőjét és a karját. Kéthavonta megy a sebészhez fillerért, ilyenkor még nagyobbra töltik az ajkait, de az orcáiba is jut anyag, hogy minél magasabbak legyenek, illetve az orr-ajki területre a ráncok elkerülése végett. Botoxoltatok is az arcom minden területén, hogy extra mű, megfagyott-baba külsőm legyen” – mondta.

„Összességében több mint 3 kilogramm szilikonból állok jelenleg. Az összes plasztikai műtétem, kozmetikai beavatkozásom és a tetkóim nagyjából 80 ezer fontba kerültek.”

 

Meglepődnél, de Kitty saját bevallása szerint nem igazán találják meg a trollok a neten. Persze ez nem azt jelenti, hogy soha senki nem szólt be neki: általában a feneke vagy a szája miatt éri egy-két bíráló pillantás, a mellei viszont a legkevésbé megosztó része. „Szeretném azt gondolni, hogy ha tudsz nevetni magadon, és nem veszed komolyan magad, akkor az emberek tényleg veled nevetnek és nem rajtad.”

Kitty Ink előtte-utána

Kitty Ink előtte-utána (Fotó: Profimedia)

És hogy mi motiválja a még több plasztikára? Kittyt, mint mondtuk, mindig is érdekelték az ilyen „normalitástól eltérő dolgok”, de szerinte a gyerekkorában (is) keresendő a válasz. „Nagyon konzervatív családban nőttem fel, ahol tilos volt a smink vagy az olyan ruhák, amikben mások felfigyeltek volna rám. A szüleim nagyon igyekeztek, hogy minél átlagosabbnak tüntessenek fel, szerintem azt akarják, hogy eltűnjek a fősodorban. Hát, ez nem jött össze” – mesélte, és hozzátette, hogy a szülei már nem élték meg az átváltozását. „Nem hiszem, mondjuk, hogy értékelték volna bármelyik részét is. Sőt, biztos vagyok benne, hogy nem.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top