nlc.hu
Szex

Megszólalt Sasha Walpole, akivel Harry herceg állítólag elveszítette szüzességét

„A pillanat hevében történt, és csak 5 percig tartott” – Megszólalt Sasha Walpole, akivel Harry herceg állítólag elveszítette szüzességét

Mindketten ittasak voltak, különben nem történt volna meg sem a csók, sem az, ami utána jött – állítja Sasha Walpole, a most 40 éves, kétgyermekes anyuka, akinek egykor a baráti köréhez tartozott Harry herceg.

Nemrég megjelent önéletrajzi könyvében Harry herceg többek között arról is írt, hogy 17 évesen idősebb nővel veszítette el a szüzességét egy kocsma melletti tisztáson. A visszaemlékezése szerint a nő igazi fiatal csődörként kezelte, még el is fenekelte, és alapvetően ez nagyon megalázó élmény volt számára.

Ez a vallomás az, ami sokakban megragadt, amit talán a legtöbben idéztek, és nyilván rengetegen voltak kíváncsiak arra, ki volt az az idősebb nő. Mivel ez a rész már a könyv megjelenése előtt nyilvánosságra került, a találgatások korán elindultak, Elizabeth Hurley például már decemberben cáfolta, hogy róla lenne szó. Utána pedig csak olaj volt a tűzre, amikor Rupert Everett brit színész azzal rukkolt elő, hogy ez a történet nem igaz, Harry herceg nem egy kocsma melletti tisztáson veszítette el a szüzességét, és ő egyébként ismeri a nőt, akivel Károly herceg kisebbik fia először feküdt le. 

Lehull a lepel?

Az elmúlt napok történései alapján viszont úgy tűnik, Harry herceg története nagy vonalakban, de megállja a helyét, a sajtó elé állt ugyanis az a nő, aki azt állítja, ő gabalyodott össze a herceggel a kocsma mögötti tisztáson. Sasha Walpole fiatal korában lovászként kezdett dolgozni III. Károly gloucestershire-i birtokán, így ismerkedett össze Harry herceggel, akivel később barátok lettek, a lovas közösségben ugyanis nem számított, hogy ki honnan jött, mindenki egyenlő volt.

A 40 éves Walpole, aki most markológép-kezelőként dolgozik, azt állítja, nem tudott arról, hogy szerepelni fog a könyvben, a megjelenés előtt nem kereste meg senki ezzel kapcsolatban, és

azért döntött úgy, hogy megosztja a 21 éve őrzött titkot, mert úgy gondolta, előbb-utóbb úgyis fény derül a személyazonosságára, és szeretett volna elébe menni a dolgoknak.

Állítása szerint ő soha nem akarta eladni a sztorit a bulvárújságoknak, és nem érti, hogy ha Harry hercegnek elege van a nyilvánosságból, szeretné, ha mások tiszteletben tartanák a magánéletét, akkor miért adott ki egy ilyen könyvet, miért szerepel különböző műsorokban.

Sasha Walpole és Harry

Harry és barátai a Beaufort Polo Klubnál 2001-ben, középen Sasha Walpole (Fotó: Antony Jones/UK Press via Getty Images)

„Nem nevezett meg engem, de azok, akik ott voltak azon az estén vagy csak a mi társaságunkhoz tartoztak, ki tudnák találni, hogy rólam van szó. Soha nem szólaltam volna meg, ha Harry nem tette volna. Nem vagyok az a fajta ember. Ha beszélni akartam volna róla, már régen megtehettem volna” – nyilatkozta Sasha Walpole, és hozzátette, nem azért nem rukkolt elő korábban a sztorival, mert a királyi család egyik tagjáról volt szó, hanem azért, mert Harry a barátja volt, mindig is így tekintett rá. 

Barátok közt

Mivel Harry herceg még nem nyilatkozott arról, hogy Sasha Walpole valóban igazat mond-e, valóban ő volt neki az első, ezért nyilván van, aki fenntartásokkal kezeli azt, amit Walpole mesélt különböző interjúkban arról az estéről. De nézzük, állítása szerint mi is történt azon a napon. Sasha Walpole aznap ünnepelte a 19. születésnapját a wiltshire-i Vine Tree Innben, ahova Harry herceg is hivatalos volt, és nem is érkezett üres kézzel, aznap ugyanis, amikor a barátaikkal egy vidámparkban volt, nyert egy plüssjátékot, amit egy kártya kíséretében odaadott neki ajándékba.

Sajnos az ünnepi hangulat nem volt tökéletes, ugyanis nem sokkal korábban szakított Sasha Walpole és első szerelme, és idővel megjelent a kocsmában az ex új barátnője is. Harry herceg úgy döntött, megpróbálja felvidítani, ezért iszogatni kezdtek, majd amikor kimentek cigarettázni a közeli tisztásra, Harry megcsókolta őt, és utána gyorsan követték egymást az események.

„Koromsötét volt, este 11 körül, de jó idő volt. Kiosontunk, mert Harry nem akarta, hogy a biztonsági emberei meglássák, amint dohányzik. Károly herceg nem örült a szokásának. Vilmos is ott volt aznap este, de azt hiszem, ő korábban távozott” – emlékszik vissza Sasha Walpole. Hozzátette, tényleg nem azért mentek ki levegőzni, egyszerűen csak megtörtént a pillanat hevében.

Gyors, vad, izgalmas volt. Mindketten részegek voltunk. Nem történt volna meg, ha nem lettünk volna azok

– jegyezte meg, és azt is elárulta, ugyan negyedóráig voltak távol, a szex csak öt percig tartott. 

A Wiltshire-i kocsma

A Wiltshire-i kocsma, ahol megtörtént az eset (Fotó: Profimedia)

Mikor pedig meghallották a távolban a barátaik hangját, ahogyan kijöttek a parkolóba, rádöbbentek, ideje visszatérni, mielőtt a biztonsági emberek Harry herceg keresésére indulnának, viszont úgy döntöttek, nem együtt mennek vissza, mert szerintük az túl árulkodó lenne. A társaságból persze így is valószínűleg sokan rájöttek, hogy azalatt a 15 perc alatt, amíg távol voltak, több is történt.

A barátaim megláttak és nevetni kezdtek. Nem volt rajtam az övem

– mesélte Walpole.

Harry herceget végül egy telefonfülkében találták meg, a lányt pedig végül ismerőse vitte haza, és meglehetősen másnaposan kelt fel. Hozzátette, azt, hogy Harry szűz volt, akkor nem tudta, a mezőn töltött idő alatt sem úgy tűnt, mintha az lenne, számára úgy tűnt, tudja, hogy mit csinál. Mint elmondta, ugyan óvszer nem volt náluk, nem félt attól, hogy teherbe esik majd, ugyanis még szedte a fogamzásgátlót akkor. És hogy mi is történt azon az éjszakán, arról nem nagyon beszélt később, de azért volt, akivel megosztotta, például édesanyjával és testvérével, illetve később a férjével is. Akivel azonban azóta sem beszélt, az Harry herceg, azon éjszaka után ugyanis megszakadt a barátságuk.

Walpole szerint egyébként ilyen fiatalon ez természetes, az emberek változnak, barátok jönnek és mennek, és azt állítja, nem haragszik a hercegre, még amiatt se, azon is jól szórakozott, hogy Harry idősebb nőt említ a könyvében, hiszen 16-17 évesen valaki, aki két évvel öregebb nálad, valóban idősebbnek tűnhet. Azt sem vette magára, amit a körülményekről írt, arról, hogy nem volt valami felemelő, de hát hogyan is lehetne az, amikor két tinédzser részegen szexel egy tisztáson. Ami pedig a lovas hasonlatokat illeti, mivel ilyen közegben mozogtak, szerinte érthető, hogy így fogalmazott. 

Sasha Walpole

Sasha Walpole Piers Morgan műsorában, a nagy leleplezés után (Fotó: Profimedia)

Walpole egyik interjúját Piers Morgannek adta, akit sokan bíráltak amiatt, ahogyan Meghan Markle-t kritizálja, és a műsorvezető nem hagyta ki a lehetőséget, hogy odaszúrjon Harry herceg feleségének, például rákérdezett arra, hogy szerinte hozzá képest Meghan előrelépésnek vagy hátralépésnek számít-e, illetve tulajdonképpen aranyásónak nevezte Harry herceg gyermekeinek édesanyját, illetve azt is firtatni kezdte, Walpole szerint egykori barátja boldognak tűnik-e számára. 

Már nem az a fiú, akire emlékszem, az biztos. De ismétlem, nem vagyok a helyében, fogalmam sincs, mi jár a fejében, 21 éve nem láttam őt

– válaszolta.

Mit hoz a jövő?

Kinsey Schofield, a To Di For Daily című podcast házigazdája szerint több oka is lehetett Sasha Walpole-nak, hogy vállalja a nyilvánosságot, egyrészt valóban addig tartott volna a hajtóvadászat, amíg ki nem derül, Harry herceg kiről is írt könyvében, másrészt lehet belőle profitálni, ha brit bulvársajtó elkezd foglalkozni veled.

Lehet, hogy a jövőben feltűnik majd egy valóságshowban vagy ő is ír majd egy könyvet. És biztos, hogy megnézném a filmet, ami egy összetört szívű szőkeségről szól, aki a fiatal herceggel egyéjszakás kalandba keveredik. Szegény II. Erzsébet királynő, szeretem és hiányzik, de nagyon örülök, hogy ezt már nem élhette meg” – nyilatkozta a Fox News Digitalnak Schofield.

Hozzátette, valószínűleg Harry herceg és felesége, Meghan sem örül annak, hogy ez a történet meg lett szellőztetve, már csak azért sem, mert egy évvel öregebb Sasha Walpole-nál, és akár ő az, akiről szó van a könyvben, akár nem, valószínűleg senki nem örül annak, ha házastársa korábbi kalandjaitól hangos a sajtó, ráadásul várható, hogy mások is előállnak majd azzal, hogy cáfolják vagy igazolják a könyvben írtakat. 

Christopher Andersen, a The King: The Life of Charles III sem lepődik meg azon, hogy Walpole megszólalt az ügyben, annak ellenére, hogy Harry herceg nem nevezte meg partnerét. Hozzátette, kicsit félrevezetőnek tartja, hogy Harry herceg idősebb nőként említette barátját, akinél csak két évvel volt fiatalabb.

Szerinte egyébként Harry hercege és felesége valószínűleg számított arra, hogy Sasha Walpole a nyilvánosság elé áll, és úgy véli, Meghan Markle a helyén tudja majd kezelni a tinédzserkori kalandot. Az már más kérdés, hogy a brit sajtó számára Walpole története egy újabb lehetőség arra, hogy bizonygathassák, Harry herceg viselkedése nem méltó a királyi családhoz, miközben persze az amerikaiak csak jót szórakoznak az egészen. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top