nlc.hu
Szex

2 hónapig figyelte saját mostohaapja, ahogy szeretkezik barátjával

2 hónapig titokban nézte mostohaapja, ahogy a barátjával szexel

Taila Maddison egy Onlyfans-modell, akinek mostohaapja két hónapon keresztül nézte, ahogy a lány a barátjával szexel. A férfi véletlenül bukott le.

Egy OnlyFans-modell, Taila Maddison családi traumáiról beszélt, amikor elárulta, hogy a mostohaapja két hónapon keresztül nézte, ahogyan a barátjával szeretkezik – vette észre az rtl.hu.

Taila TikTok videójában számol be a történtekről

Taila TikTok videójában számol be a történtekről (Fotó: TikTok/Taila Maddison)

Taila elmondása alapján mostohaapja volt az egyik leglelkesebb feliratkozója és ez idő alatt csaknem fél millió forintot költött el azért, hogy őt nézze, sőt, még egy fotót is küldött a péniszéről. A férfi naponta üzeneteket küldött neki és olyan különleges kérései is voltak a lány felé, hogy küldjön neki képeket a hálószobájából. 

A férfi akkor bukott le, amikor Tiktokon megnézte Taila egyik videóját, azonban ugyanazzal a felhasználónévvel regisztrálta az OnlyFans fiókját is. Ekkor a lány egyből elkezdett kutatni és írt mostohaapjának. A történetet egyből elmesélte édesanyjának, illetve az átküldött képet is megmutatta neki, hogy megerősítse valóban mostohaapja áll-e a levelezések mögött. 

Igen, ez ő. Kicsi.

– reagált édesanyja. 

A férfi azóta elköltözött és lebukása óta nem hallottak róla.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top